Tillbaka i kretskortet

Eftersom jag redan tagit bort lakanen och ordnat till sängen, tillsammans med en massa annat som jag ordnat så fick det bli en natt i soffan uppe i Tornrummet. Sov alldeles utmärkt, enda problemet var att natten var kort. Alldeles för kort.

Drack kaffe och tog det lugnt en stund innan jag tog tag i det sista. Om bilen var full förra gången så var det inget mot vad den var nu. Jag fick tvinga igen dörrarna. Ändå fick jag inte med mig allt.

Nu är det väl inte så väldigt mycket kvar att hämta. Det är sakerna på bilden, minus madrasserna för de är lånade och jag har haft dem till mina få gäster. F och L är de enda som kommit denna sommar i pestens tid. Jag har också ett kompostgaller, några påsar jord och en del mat i frysen. Men det kommer inte att fylla ut bilen lika mycket som de två lass jag kört.

Innan jag åkte åt jag lunch med Fia och U. A var också med och C kom lite senare, ungefär då jag skulle gå.

Potatisgratäng och lunchkorv i ugn med bacon och lök. Sedan kaffe med lite godsaker.

Det hade slutat snöa när jag gav mig av och det var bara på vägen till Ör som det var lite besvärligt väglag. Men så fort jag kom ut på väg 30 var det problemfritt hela vägen hem.

Jag ringde F när jag åkte genom Eugeniatunneln och sa att jag snart skulle vara hemma. Han kom precis när jag körde fram vid min port.

Vi bar in alla saker och jag skapade ett kaos i hallen. Jag har flyttat på en del saker så jag kan komma fram, men på det hela taget så är det helgens lilla nöje att bringa ordning i detta.

När vi var klara åkte vi ner till Cirkel K så jag kunde tvätta bilen. Egentligen hade jag tänkt tvätta den för hand i tvätten vi har i garaget. Men jag hade helt enkelt inte varken tid eller energi. Jag behövde få den ren inför morgondagens läkarundersökning. Den ska på sin första service och då kan den ju inte komma smutsig.

När bilen var ren och fin, för det blev den verkligen, åkte vi till Max. F ville äta något och jag tog en fika.

När jag kom hem flyttade jag som sagt på en del saker och sedan fick pojkarna lite mjukmat. Sedan la jag mig i ett skumbad. På det hela taget är jag rätt nöjd med att ha flyttat hem. Hem till det som U säger ser ut som ett kretskort. Men jag gillar mitt kretskort, trots att husen står tätt. Men jag förstår hans liknelse för det ser nog nästan ut som ett kretskort om man tittar på en bild uppifrån. I alla fall om man har lite fantasi.

Det här inlägget postades i Livet, Växjö. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Tillbaka i kretskortet

  1. znogge skriver:

    Så skönt att resan hem gick bra. Borta bra men hemma bäst heter det ju 😉

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *