Läkarundersökning, shopping och tvätt

Var uppe strax efter fem i morse. Lite kaffe och sedan iväg. Rödluvan, Red Ridinghood, skulle på läkarundersökning, aka service.

Jag hade inte brytt mig om att boka någon lånebil, det går rätt snabbt med en vanlig service. Hann prata lite med Peter, ”min” försäljare, som tror att han lyckades sälja en bil till mig. I själva verket hade jag redan bestämt mig innan jag ens provkörde den.

När jag var klar åkte jag och tankade och sedan parkerade jag utanför Stora Coop. Egentligen hade jag velat gå till IKEA först, men de öppnade inte förrän klockan 10:00.
Köpte drickyoughurt, en juice med rödbetor och lite småsaker. La sakerna i bilen och gick till IKEA. Fick vänta ute en stund eftersom det inte var öppningsdags ännu.

Det jag i första hand var ute efter var en lång, smal vas. Men jag sprang på några andra saker också. Dessutom blev det tre vaser, de var förpackade ihop och kunde staplas i varann. När jag betalat fikade jag och åt ett par varmkorvar. Restaurangen skulle inte öppna förrän klockan 11:30. Annars hade jag ätit lunch där.

När jag kom hem gick jag och vilade en stund. Sov kanske en timme eller så. Gick sedan upp och drack kaffe och åt några skorpor. Sedan pluggade jag tills det var dags för tvättstugan.

F hjälpte mig bära smutstvätten och när jag var klar bar han in den rena tvätten. Allt till det facila priset av att ett par byxor fick medfölja i min tvätt.

Nu är det kväll, eller förnatt. En timme till midnatt. Jag unnar mig, spenderar tid jag egentligen inte har, och ser på Scott & Bailey och dricker ett glas rött. Imorgon har jag mycket att göra och om jag är flitig ska jag unna mig något då också på kvällen.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Läkarundersökning, shopping och tvätt

  1. Znogge skriver:

    Det lät som en bra dag! Nu är fredagen här och även om du har mycket att göra så ska du självklart unna dig något gott i kväll.

    God morgon och ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *