Städning, plugg och en liten turné

Oturligt vaknade jag vid 3-tiden. Behövde gå upp en stund och när jag var uppe drack jag kaffe och åt lite tidig frukost. Vid halv 5 la jag mig igen och kom naturligtvis inte upp som jag tänkt mig. Klockan 9 lyckades jag släpa mig upp. Men sedan har flitens lampa lyst ganska klart.

Pluggade en timme och plockade sedan ihop tidningar och förpackningar som jag gick till återvinningen med.

Åkte på en liten turné. Hade ett paket på PostNords terminal i Veddesta att hämta. Det var pojkarna mjukmat som kommit. På vägen tillbaka stannade jag på Biltema för att köpa spolarvätska. Jag var nöjd med den jag köpte för ett par veckor sedan, eller när det nu var. Den är bara hälften så dyr som andra jag kollat på.

Hade tänkt åka till IKEA och äta, men upptäckte att de hade köttbullar med mos hos Biltema. Så jag slog till på en portion och en kopp kaffe.

Sedan bar det av hemåt där jag fortsatte sorteringen och var ute med ytterligare en stor kasse till återvinning. Sedan skurade jag badrummet och rensade avloppet till handfatet. Satte också den lilla byrån på plats. Lägga saker i den planerar jag att göra imorgon.

Pluggade. Tog ett bad. Bytte lakan. pluggade lite till. Såg lite playTV. Sen var dagen slut.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Städning, plugg och en liten turné

 1. Znogge skriver:

  En bra och effektiv dag får man väl säga. Det var en tidig frukost men du kunde ju somna om och sova vidare ett tag. Här fick vi också fixat en del men det är mer som väntar.

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Det låter som om din onsdag blev väldigt effektiv. Du hann med en hel del!
  Jag såg på Efter stängning igår kväll och där gjordes det köttbullar av olika kaliber.
  Hoppas att du har en trevlig torsdag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *