Ännu en innedag

Var uppe ganska tidigt i morse och har pluggat flitigt hela dagen. Funderade på att ta en promenad, men sedan gick tiden. Behövde få en del läst och sedan lite uppstädning av det dagliga. Som diska, ta ut soppor och sådant.

På kvällen åkte jag på en shoppingrunda. Eller runda vet jag inte om det direkt var. Köpte livsmedel i ett nästan tomt Stora Coop. Vi var två, eller möjligen tre, personer i hela affären. Sedan åkte jag och tankade. Med kort, så jag var aldrig inne i bensinstationen.

När jag kom hem åt jag rökta räkor och limeaioli. Blev sugen på det redan förra gången jag var på Coop, men då hade jag andra middagsplaner.

Avslutade kvällen med ett avsnitt av Brottet på tv4play.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ännu en innedag

 1. Ingrid skriver:

  Sådana dagar behövs också och lite kom du ju ut i alla fall.
  Önskar dig en trevlig tisdag!
  Kram, Ingrid

 2. znogge skriver:

  En helt okej dag ändå tycker jag. Handla behöver man göra och det var skönt att du slapp trängas.

  Kram och god tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *