Ett skott hemma hos oss

Trots att jag inte sovit mer än knappt 5 timmar var jag tvungen att gå upp tidigt. Jag hade mig själv att skylla för den knappa sömnen, blev sittandes med flera avsnitt av en TV-serie innan jag la mig.

Anledningen till att jag skulle upp tidigt var att jag hade bokat tvättstugan. Hade fått för mig att jag slarvat bort en hel kasse med strumpor och trosor. Kunde helt enkelt inte hitta den och blev tvungen att akuttvätta. Kassen är återfunnen, den fanns naturligtvis där jag ställt den när jag tvättade efter att jag var tillbaka från Växjö. Det är bara lite rörigt just nu med allt som ska organiseras efter mitt år borta samtidigt som den mesta tiden går åt till att plugga. Dessutom stressar jobbet mig, man har ringt sju gånger på två veckor och bett mig ta extrapass. Jag har tagit ett av dem. Men det är stressande med allt detta tjatande. Idag ruckade jag lite på sanningen och bytte ut ett ”ska” mot ett ”är”. Sa att jag är bortrest, men jag ska resa bort. Imorgon bittida. Så tidigt som möjligt behöver jag komma iväg. Så får vi se hur det går med det, jag är trött.

Efter tvätten pluggade jag en stund, tog en tupplur och pluggade lite till. Sedan gick jag och hämtade två paket. Som naturligtvis skulle hämtas på olika ställen. Dessutom hann jag bli verkligt nervös när han inte hittade paketet med presenten jag ska ge bort i helgen. Han letade, letade och letade igen. Till sist hittade han det. Men det är en sådan röra på en del av de där utlämningsställena. Jag saknar verkligen den gamla goda tiden då man gick till Posten och hämtade paket.

Kingston la sig i badkaret och jag blev nästan lite rädd att han inte mådde bra när han bara låg där. Men gissa om han blev rask när jag bara tog lite lätt i kranen. Bada var inte vad han tänkt sig. Mina katter är mycket medvetna om sambandet mellan kranen och vattnet i badkaret. De tittar ofta på medan jag tar ett bad.

På sen eftermiddag drabbades jag av den riktigt stora tröttheten och insåg att om jag ska orka med morgondagen så behövde jag sova. Alltså gick jag och la mig för andra gången denna dag.

Gick upp strax efter 19:30. Drack kaffe och åt köttbullar. Var vrålhungrig. Tittade lite på playTV och plockade ihop min packning för morgondagen.

Men vad var det för ett skott jag skrev om i rubriken. Bara för att göra er nyfikna förstås.

Min stora Paraplyaralia, bara cirka 15 centimeter då jag köpte den när F och jag var på väg hem från BB och han bara var en vecka, nu ända upp i taket, har fått ett nytt skott. Det är ett välkommet vårtecken.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ett skott hemma hos oss

 1. Znogge skriver:

  Tur att det inte var värre skott än så 😉 Imponerande att du lyckats hålla liv i blomman så länge. Förmodar att du har planterat om den flera gånger. Hade varit kul att se en bild på hela!

  Kram

 2. Kraka skriver:

  Den är omplanterad ett flertal gånger. Får väl ordna en helfigursbild vid tillfälle.

  Ha en bra fredag!
  Kram

 3. Ingrid skriver:

  Du fick verkligen till rubriken. Jag kastade mig iväg för att kolla upp vad du varit utsatt för nu, men så farligt var det ju inte. Det är roligt när man lyckas med växterna så att de får nya skott!
  Ha en fin fredag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Det var meningen att väcka nyfikenhet. För det vet ju alla, att vi skjuter på varann i Husby 😉

   Ha en bra fredag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *