En så bra dag det blev

Onsdagen blev riktigt bra, om än väldigt intensiv. Var uppe redan vid 5-tiden och hann plugga flera timmar innan dagens zoomlektioner började klockan 11:00.
Till min glädje lyckades jag komma in på mitt bredband. Drog ur alla sladdar kvällen före och se, på morgonen kom jag in. Misstänker att någon hackat sig in och blockerat mig. Det kryllar av folk som bor här i trappuppgången fast de inte bor här egentligen. Eller inte borde i alla fall. Men, men … nu är mitt problem löst till nästa gång det händer. Jag orkar inte riktigt med alla sådana där extraproblem, det räcker med de som är. Som att bilden slutat fungera på zoom. Så har det varit ett tag och jag har kollat allt och det går bara inte trots att alla inställningar är rätt. Suck!

Skoldagen avlöpte väl. Ja, förutom mina zoomproblem då. Men jag saknar gruppdiskussioner live. Det är inte samma sak att sitta vid en dator och försöka få en syl i vädret.

På kvällen åkte F och jag in till stan. Det var svinkallt trots att det bara var minus 2. Vi hittade en parkering ganska nära Sveavägen och hade gott om tid. Vi tog en kaffe på Urban Deli. I cafédelen var det bara vi och ett par långt från oss. Inne i bar-/restaurangdelen var det en hel del folk. Men inte så att man inte kunnat sitta där. Bra avstånd gick att hålla. Jag längtar verkligen efter att sitta och ta ett glas vin och se på folk. Men det dröjer ännu ett tag.

På bion var det ”fullsatt”. Det var med andra ord 8 personer i den stora salongen. Man var placerad med dem man köpt biljett ihop med men i övrigt var man långt från varann. Framför oss satt tre vuxna män som roade sig med att mäta ut mitten på golvet framför bioduken relaterat till hur de satt. Bakom oss, långt bakom, satt en ensam kille och längst bak ett par. Ingen trängsel precis.

Filmen då, The Marksman. Jodå, den var bra. Lite sorglig, lite action fast inte så mycket och ett livsöde. Vi kände oss nöjda och tyckte den var bra. Vi är båda förtjusta i Liam Neeson och går gärna på filmer där han är med.

När jag kom hem drack jag lite kaffe och tittade på näst sista avsnittet av Brottet. Sedan var det sovdags.

Det här inlägget postades i Film, Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

2 svar på En så bra dag det blev

 1. znogge skriver:

  Vilken bra och fullmatad dag! Det är trevligt att gå på bio och på detta vis fungerade det alldeles utmärkt!

  Kram och god torsdag!

 2. Ingrid skriver:

  Liam Neeson gillar jag också, så den filmen ska jag försöka se om den kommer hit när och om Rondo öppnar någon gång.
  Ha en fin torsdag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *