Nära ögat

Det var kaos när vi kom till jobbet igår kväll. Fullt med patienter överallt och flera på ingång. Men till sist fick vi struktur och ordning.

Jag hade nedräkning timme för timme tills jag skulle sluta. Nu ska jag vara ”ledig” en hel vecka och försöka beta av i högen av saker jag inte hunnit.

På morgonen åkte jag till stugan för att sova några timmar, blev väl 3, innan jag skulle på ett möte på zoom.

Har beställt min cykel nu. Så får vi se när den kommer. Tror det är ganska lång leveranstid.

Innan jag åkte hem besökte jag Nathalies i Skarpnäck. Jag hade inte ätit sedan jag åt en macka till frukost och kände att köra genom stan i rusningstrafik hungrig nog var en dålig idé.

När jag kom hem fick pojkarna mjukmat och sedan tig jag ett bad. Nu är det sovdags på riktigt.

Ni har säkert läst, eller hört, att man får finnar och liknade i ansiktet av maskerna. Jag har ju till och med kortisonbehandlas under våren för utslag som spred sg ner över hela halsen och bröstet. Denna speciella typ av akne har ett alldeles eget, vedertaget, namn: maskne. Vissa av utslagen kan bli till riktiga bölder. Just en sådan böld har jag fått vid ögat. Precis där glasögonen trycker. Gör så ont!

Nu ska jag sova. Natti, natti och fortsatt trevlig kväll!

 

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop. Bokmärk permalänken.

3 svar på Nära ögat

 1. Znogge skriver:

  Aj då, den bölden sitter inte roligt till. Vår yngsta dotter fick en böld precis där och hon fick den när hon arbetade i Grekland. Bölden fick öppnas upp för den blev för stor. Eftersom hon hade arbetat utomlands blev det stort pådrag om det skulle visa sig vara några speciella bakterier. Det var det inte. Hoppas din lägger sig snabbt och förhoppningsvis underlättar det att du är ledig ett tag framöver.

  Kram och god torsdag!

 2. Ingrid skriver:

  Hoppas att du ännu sover och återhämtar krafterna så att du orkar med ledigheten. Nästa vecka ser det ut att bli riktigt fint väder, så lite vår hinner du nog uppleva innan det är dags för jobb igen.
  Ha en fin dag när du väl vaknar.
  Kram, Ingrid

 3. Micke skriver:

  Den bölden satt ju lite dumt till minst sagt, hört talas om hur maskerna resulterar i detta.
  Hoppas verkligen att det försvinner så fort som möjligt.

  Brukar ju också räkna ner inför ledighet, har till och med en app för ändamålet så att jag inte missar något, sån är jag 😉

  Ha en fin dag nu Kraka och en skön ledighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *