Inte direkt en hänryckningens dag

Pingsten kallas ju hänryckningens tid. Men för mig började dagen sakta med en viss trötthet. Dessutom insåg jag snabbt att jag behövde vila och ta det lugnt, sova lite på eftermiddagen, om jag skulle orka. Har börjat tycka det är jobbigt att stiga upp tidigt på morgonen och sedan inte sova förrän så där tjugosex, tjugosju timmar senare. Skulle tro att det beror på en ackumulerad trötthet jag bär på. Skulle behöva göra som Törnrosa.

Hursomhelst drack jag kaffe och åt ett par mackor efter att pojkarna fått mat. De lata pälsklingarna gick och la sig igen efter maten, själv klädde jag mig.

Bestämde med F  att han skulle följa med när jag åkte för att köpa några paket mjukmat. Medan jag väntade på honom tittade jag på buskarna utanför hans port, rosentry ska den heta enligt appen jag använder för identifikation.

Så kom han ut och vi åkte iväg. Jag hade inga andra planer för inköp än kattmat. Men vi bestämde att äta lunch och gick in på pizzerian i samma hus som Coop i Rotebro.

Jag blev helt proppmätt och med tanke på att det både regnade och åskade ute bestämde jag mig för att passa på att sova istället för att åka en sväng till stugan. Jag skulle hinna sova 3½ timme. Bättre än inget. Jag sover alldeles för lite, ska försöka sova in lite tid i sommar de dagar jag är ledig och inte har några andra planer än att bara vara.

När jag gick upp hade jag drygt en timme tills jag skulle behöva åka och använde den väl. Men som alltid började jag med kaffe.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inte direkt en hänryckningens dag

 1. Znogge skriver:

  Sömnbrist en dag eller två är ok men i längden fungerar det inte. Nu får du se till att sova klart!

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Här skulle det sitta bra med lite åska och regn, fast det räcker med regn förstås. Hoppas att du fick sova ut i dag i alla fall. Sömnen är viktigt om man ska må bra.
  Ha en skön pingsdag!
  Kram, Ingrd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *