Tomatsöndag

Efter en helt okej arbetsnatt åkte jag hem för att sova. Väl hemma blev det de vanliga ritualerna med kaffe åt mig och mjukmat åt katterna.

Sov i drygt fyra timmar. Sedan upp och därefter kaffe och påklädning. Sedan till stugan för att plantera tomatplantorna, de som inte var planterade. Fick ner potatisasr i två av mina krukor också.

Kollade runt lite och kunde konstatera hur långt efter det ligger vid stugan. Det är alltid senare och kallare. Speciellt syntes det på syrenerna. De lila hemma på gården i människobyn och de vita vid stugan.

När jag var klar åkte jag hem, hade min borste med mig för att städa ur min garagebur.Det ska bli städning på tisdag och vi som hyr bur får sopa ut skräp till det övriga garaget.

Åkte till Barkarby med F. Det var mest F som behövde shoppa, själv köpte jag bröd och bara några småsaker som kaviar och HP-sås. Vi köpte också mat att äta tillsammans hemma hos F.

Tog en tur förbi macken och tvättade bilen. Det var rätt mycket fågelbajs på den och det skadar lacken. Dessutom är det trevligt med en ren bil.

Bar in mina saker och gick sedan upp till F för att äta. Pyttipanna med stekt ägg. Vi tittade på ett TV-program med Tenacious D. Ett intervjuprogram där de samtidigt äter starka såser. Ett märkligt koncept.

Tanken var att jag skulle packa på kvällen när jag kom hem, men jag var för trött. Tog ett bad och tvättade håret, sedan la jag mig och somnade rätt snabbt. Det skuulle bli en lång måndag.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tomatsöndag

  1. Znogge skriver:

    Du verkar ha väldigt intensiva dagar även när du är ledig så glöm inte att koppla av mellan varven.

    Kram och god måndagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *