Fem en fredag v. 23: Subjektivt

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad är något andra troligtvis inte vet om dig?
 2. Vad om dig brukar ofta komma upp i mingelsituationer?
 3. Hur skulle du beskriva din fritid?
 4. Vad undviker du att prata om med nya bekantskaper?
 5. Hur skulle du beskriva dig själv?

 

 1. Det finns mycket andra inte vet om mig och många saker som bara en och annan vet. Det är så lätt att tro att den som dagboksbloggar vänder ut och in på sitt liv och berättar allt. Det finns kanske de som gör, men sån är inte jag.
 2. Beror ju på med vilka jag minglar, något jag sällan gör förresten. Men det där med vad jag jobbar med brukar komma upp.
 3. Fritid. Ett ord som jag inte är helt bekväm med. Men resor, vandring och ljudböcker är vanligt förekommande. Baravaratid i stugan också, fast där brukar jag plugga mycket och studier är inte fritid. I alla fall inte på högskolenivå. Är så trött på att förklara det för folk som inte förstår hur mycket tid och energi det tar.
 4. Ojojoj… det är en hel del det. Jag tror man ska lära känna människor långsamt.
 5. Ärlig, pålitlig, arbetarklasslojal föreningsmänniska.

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på Fem en fredag v. 23: Subjektivt

 1. Jag tror det är ganska lite vi berättar om våra liv, även jag som kan skriva öppet om mycket. Vissa saker håller vi ju privata ändå trots att vi säger en del.

 2. Lillian skriver:

  Jeg tror ikke det er sunt å ha et liv der alle veit alt om alle.

 3. Pingback: Fem en fredag v. 24: Incheckning - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *