Fem en fredag v. 24: Incheckning

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Hur har ditt humör bidragit till veckan?
 2. Vad har du gjort för att främja din hälsa?
 3. Vilka tankar har fyllt ditt huvud?
 4. Hur har du sovit om nätterna?
 5. Vad har fått dagarna att gå?

 

 1. Jag har varit, och är fortfarande, rejält slutkörd. Har gråtit av utmattning flera gånger.
 2. Inget utöver det vanliga. Det har inte funnits tid för något extra.
 3. Första halvan av veckan hade jag nerräkning, timme för timme, till min sommarledighet. Från torsdagsmorgonen har jag tänkt på hur skönt det är att ha hela tre veckor ledigt framför mig. Trots att jag vet att de snart är slut. För så fort går det.
 4. Oavsett om jag sover dag eller natt sover jag bra.
 5. Mitt problem är aldrig hur jag ska få dagarna att gå. Mitt problem är hur jag ska få dem att räcka till.

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fem en fredag v. 24: Incheckning

 1. Znogge skriver:

  Så skönt för dig att få vara ledig i tre veckor nu. Även om ledigheten går på tok för fort så hinner du förhoppningsvis samla en del krafter. Återhämta dig en smula helt enkelt.

  Kram och god söndagskväll!

 2. Pingback: Fem en fredag v. 25: Långdraget - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *