Tisdag och lite av varje

Klockan var bara tjugo över sju när jag vaknade. De är väl märkligt att jag aldrig kan sova riktigt länge. Men så fick det vara.

Drack kaffe och åt den lilla tårtbiten som var kvar sedan igår. Sedan åkte jag till Willys och provianterade frukost.

Jordgubbar från igår med vaniljkvarg, leverpastejmacka och kaffe. Perfekt frukost som blev ännu mer perfekt av den sköna morgonen.

Pysslade lite i trädgården medan jag väntade på F. Det var långt in på dagen när han kom. Men det gjorde väl i och för sig inte så mycket.

Vi började med en tur till Biltema för inköp av presenningar och saker att fästa dem med. Jag passade på att äntligen köpa en låda för verktyg och hittade dessutom ett salladsfat jag ville ha.

Sedan fortsatte vi in till Söder för att hämta min cykel. Det tog lite tid. Så pass att jag fick bjuda F på lite lunch från Subway, han hade ju missat det där med frukosten jag tänkt bjuda på. Själv nöjde jag mig med en kopp kaffe.

Till sist var allt klart med cykeln och vi packade in den i bilen och åkte till stugan. Där fixade F en del i trädgården och jag passade på att vila lite sittandes med kaffe. Sedan gjorde jag mer kaffe så F också skulle få.

Det var lite osäkert länge om F skulle hinna stanna och äta. Men till sist bestämde han sig för att avstå, han skulle träffa en vän. Själv funderade jag på att hoppa det där med att äta. Men efter lite mer praktiskt arbete bestämde jag mig för mat trots allt.

Det var skönt ute, men nu när det inte är så varmt blir det kyligt på kvällen. Så efter maten var det dags att gå in.

Drog in cykeln i  buskarna för att hitta ett ordentligt ställe att sätta fast cykeln i. Ser lite larvigt ut nästan. Men så fick det bli.

Trots att klockan bara är 22:20 är jag ordentligt trött. Börjar visst bli lite klen…

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Tisdag och lite av varje

 1. znogge skriver:

  Vilken bra dag även om du inte kunde sova så länge. Så härligt att du äntligen fått din nya cykel men det är nog klokt att förvara den säkert.

  Kram och god kväll!

  • Kraka skriver:

   Ja, den måste vara både låst och fastsatt för att försäkringen ska gälla.
   Ser fram med att åka ut med den framöver.
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Så spännande att du äntligen fått din cykel. Hoppas att du får ha den ifred!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag hoppas också att få ha den ifred. Han som säljer cyklar säger att ”manuella” lastcyklar inte är så stöldbegärliga. Det är de eldrivna som stjäls. Men vem vet.

   Ha en fin kväll! Jag är strax på väg till jobbet.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *