Jodå, jag lyckades fylla den här dagen också

Vaknade 03:20 och tänkte att jag väl kunde sova till 04 då jag tänkt att jag skulle gå upp. Men jag somnade inte alls om och klockan 4 var jag klar att ge mig av för en övningstur. Det var 7½ grader ute, inte alls någon värme.

Cyklade runt på området och i början var det ordentligt svajigt. Men det tog sig på slutet. Det blev bara en halvtimme, men jag får ta det lite i taget. Det är enormt ojämnt och massvis med gropar som man inte tänker på när man går eller kör bil. Var ute ett par gånger på cykelbanan och då blev det en helt annan sak. Där rullade det på jämnt och fint.

När jag var hemma igen klädde jag av mig och kröp upp i sängen med Kingston och Orvar bredvid mig. De låg där och spann. Är det några som uppskattar att det är svalare så är det katterna. Vi hade 22 grader inne i stugan, mot 34 när det var som varmast.

Värmde på lite kaffe, satte alarmet på 8 och ställde in mig på ett par timmar mer sömn. Jag var trött, som alltid, men det finns en del som är nice med att se dagen gry.

Tröttheten tog ut sin rätt och av okänd anledning lyckades jag försova mig. Vaknade 9:08 och då blev det bråttom. Man vet aldrig i förväg om det är trafikproblem eller inte.

Jag var hemma i god tid och hann gå med F ner till MacD och äta lite frukost. Eller lunch. Lite beroende på hur man ser på det. Deras frukosttid var slut så jag åt en McFeast.

Jag ägnade mig helt åt tvättstugan och tog sedan ett skumbad. Det finns massor att göra hemma, men jag ville ta det lugnt inför natten.

När jag var klar åkte jag tillbaka till stugan och pojkarna fick gå ut medan jag drack kaffe. De var inte alls nöjda när jag sa att vi skulle gå in så jag skulle hinna sova ett par timmar.

Det var alldeles för varmt inne, men jag lyckades slumra lite av och till. Blev inte så mycket sömn,men den fick räcka. I vart fall hade jag inte tid att sova mer. Det var dags att åka till jobbet.

Packade ner min nya bok. Ifall jag skulle få några minuter över till att bläddra lite i den.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Mitt nya (arbets-)liv, Stockholm: Huddinge Postop, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

6 svar på Jodå, jag lyckades fylla den här dagen också

 1. znogge skriver:

  Det var tidigt det men somnar man inte om så gör man inte. Nu fick du chans att testa din nya cykel i lugn och ro i alla fall. Hoppas att det blir ett drägligt arbetspass så att du hinner bläddra lite i boken.

  Kram och god kväll!

  • Kraka skriver:

   Jag har börjat vakna väldigt tidigt. Tror det är mitt dagjobbande, bland annat, som ställer till oreda i min sömn.
   Det var onekligen bra att få övningsköra i lugn och ro. Ska ta några övningsturer i helgen också när jag är ledig.
   Ha en fin kväll!
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Oj, var det bara 7½ grad klockan fyra på morgonen. Jag hade fönstret öppet och märkte inte av någon kyla, så det måste ha varit varmare här.
  Kul att du får testa din cykel nu. Jag skulle vilja ha något liknande så att jag slipper ta bilen bara för att åka till Konsum och handla.
  Ha en fin torsdagskväll!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja jag blev förvånad att det var så kallt. Men det blev ju varmt på dagen igen.
   Tror det blir bra med cykeln när jag väl lärt mig hantera den. Ska väl inte ta så lång tid.

   Ha en fin kväll!
   Kram

 3. Micke skriver:

  Känner igen det där med att vakna för tidigt, har rullat runt i bädden två varv runt jorden tror jag efter alla de gånger det skett.
  Har haft lite svårt med värmen här men fläktarna gör ju sitt ”jobb” någorlunda, de sista dagarna har det dock varit svalare, vi är tacksamma för det.
  Härligt med cykeln där, bara att trampa på 😉

  Ha nu en fin avslutning på kvällen Kraka.

  • Kraka skriver:

   Tack! Jodå, klockan är kvart i två på naten och jag ska strax äta lunch. Har sprungit som en skållad råtta här sedan ag kom klockan 21. Men nu är läget under kontroll. I alla fall en stund…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *