Sista 65plusdagen

Försökte med fri sovning idag igen. Men vaknade om möjligt ännu tidigare än igår. Fast å andra sidan så somnade jag väl vid 23-tiden och hade fått ihop runt 8½ timmars sömn. Borde väl räcka.

Började dagen med kaffe i sängen och ljudbok omväxlande med lite knappande på datorn. Kollade lite bloggar, nyheter och liknande.

Vid 11-tiden började jag fundera på lunch. Typ något liknade som igår.

Efter lunchen pluggade jag en stund. Får inte låta all tid rinna iväg. Sedan värmde jag vatten och diskade. Det småregnade lite men gick bra ändå.
Därefter en promenad ner till återvinningen.

När jag var tillbaka igen hade det börjat regna ordentligt och dessutom var jag hungrig. Gjorde en omelett. Eldade i spisen för att driva bort fuktig luft.

Lyssnade klart på boken, Kalla vita vinternätter. Sedan lite plugg igen. Behövde hem en stund, men ville vänta tills den värsta trafiken lugnat sig.

Åkte hem till kattpojkarna. De hade det bra, men ville ha sina matskålar påfyllda. Det fick de.

Passade på att ta ett bad när jag var hemma och pratade med pojkarna. Jag saknar dem i stugan, men det är helt ogörligt att ha dem här när det är renovering på gång. Lite av byggarbetsplats helt enkelt.

Åkte tillbaka till stugan. Trafiken flöt på bra och jag var snabbt framme. Pratade med F i telefon under tiden. Har ju inbyggd handsfree i bilen.

När jag kommit in och låst om mig satte jag mig i sängen och hällde upp ett glas av Blängvinet. Avslutade kvällen med att lyssna på den fjärde delen i serien om Cilla Storm.

*Bild från internet

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sista 65plusdagen

 1. znogge skriver:

  Förstår att katterna inte kan bo där med tanke på arbetet. För övrigt lät det som en bra dag tycker jag!

  Kram och god kväll!

  • Kraka skriver:

   Jodå, det blev en bra dag. Katterna vet nog inte att jag bor i stugan istället för att vara på jobbet. Min son bor ju i samma hus och de har den tillsyn de behöver. Troligen flyttar de inte tillbaka förrän nästa säsong. Men jag vill gärna ta hit dem som musskrämma under vintern. Inbillar mig att det är bra om det luktar katt i huset.

   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Det måste ju vara skönt för katterna att slippa vara i stugan under renoveringen.
  Ha en skön sista natt som 65-åring!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *