Tisdag för vila och rekreation

Fri sovning, men vaknade ändå skapligt tidigt. Morgonkaffe och frukost i lugn och ro. Åkte för ett ärende och sedan till stugan.

Ingen var där och jag bestämde mig för att åka till Tyresö och äta något.

Tänkte att jag skulle sitta där ganska länge men så blev det inte. Istället åkte jag tillbaka till stugan och fick lite ny info och hjälpte till med att plocka ihop högvis med hopknycklat tidningspapper som använts som isolering.

Det blev fyra fulla säckar. Det fanns väl en del annat att plocka med också, men jag bytte om och gav mig av. Hade egentligen alldeles för god tid på mig, men så fick det bli. Tänkte att det kunde vara svårt att hitta och att det skulle gå åt tid till att leta rätt på adressen.

Jag skulle vara hos H klockan 17 men var där före 16:30. Inte så artigt kanske, men det var för kallt att sitta utomhus och vänta in tiden.

Jag fick gosa med H:s fina vovve. Så fin och snäll.

Vi började med lite chips och Cava. Vi skvallrade om kända och okända en stund och sedan fixade H med maten.

Kasslergratäng, ris och sallad. Till det rött vin. Det var jättegott och jag har fått receptet.

Till efterrätt var det glass och kaffe.

Även trevliga kvällar tar slut och jag gav mig av hemåt. Tvärbanan är avstängd för något slags renoveringsarbeten och jag fick ta vägen via T-centralen. Men klockan var så pass sent och det var vanlig tisdag så det var inte alltför mycket folk.

Hemma fick pojkarna mat och Kingston blev särskilt glad för Mjau mjukmat med abborre. Han var extra hungrig och stannade länge vid matskålen. Även Orvar åt, men han hade nog ätit en hel del av det torrfoder som gått åt medan jag varit borta.

Trots att jag inte gjort så mycket under dagen var jag trött och gick och la mig ganska snart. Kan väl inte påstå att jag la mig tidigt för klockan var redan 00:15 och en ny dag hade tagit sin början.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tisdag för vila och rekreation

  1. Znogge skriver:

    Vilken bra och trevlig dag men ändå fullt upp. Hoppas onsdagen blir till belåtenhet.

    Kram

  2. Ingrid skriver:

    Det låter som en behaglig dag med trevlig sällskap och god mat.
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *