Fem en fredag v. 40: Känslostatus

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Hur mycket har du skrattat i veckan?
 2. När har du känt dig som sämst?
 3. Vad har fått dig att byta humör?
 4. Vilken dag fick dig att längta till helg?
 5. Vad skulle du ge för betyg på veckan?

 

 1. Jag har jobbat större delen av veckan så troligen har jag skrattat mindre än vanligt. Men jag skrattade en hel del igår natt när jag tittade på sista avsnittet för säsongen av Fråga Lund. Inte minst Gunnar Wetterberg är enormt rolig många gånger.
 2. När jag inte räckt till på jobbet. Ibland, eller ofta, skulle det behövas kloning så man kunde vara på fler ställen samtidigt.
 3. Jag blev väldigt arg och irriterad av bristen på riktigt information angående hotbilden mot personalen igår. Det var så mycket som inte stämde och så rent ut sagt galet att polisen inte var en del i utredningen. Man pratade om att personalen var orolig och att man därför gjort åtgärder och satt in väktare. Vilket visade sig vara en ren lögn, det fanns inte en enda synlig vakt i kulvertarna . I själva verket skrämde man upp oss utan att berätta vad det handlade om egentligen. Nu ska det visst finnas ett mail i jobbposten och man har avblåst det hela. Jösses vilken dårskap!
 4. På måndagen då jag hade fyra pass framför mig. Sedan betade jag av dem ett och ett och nu är det helg.
 5. Jaa, säg det. Ett C på den 7-gradiga skalan som Newman använder, eller en 3:a på den 5-gradiga som vi hade när jag gick i skolan, eller ett G på den 3-gradiga (den med G, VG och MVG).
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

12 svar på Fem en fredag v. 40: Känslostatus

 1. Kina skriver:

  Fråga Lund är ett både lärorikt och roligt program, som jag ogärna missar. Skönt att gå på helg efter dina pass. Ta hand om dig i helgen då!

  • Kraka skriver:

   Jag älskar i stort sett alla frågeprogram. Just Fråga Lund är en klassiker och jag minns det från min barndom.
   Ta hand om dig du också!

 2. Bokdamen skriver:

  Fråga Lund kan väcka en del skratt eller iaf leenden. Kloning vore inte så dumt ibland.

 3. Lillian skriver:

  Man burde kanskje tenke over hver uke. Hva som er bra og hva som kunne vært bedre?

 4. it_is/Anette skriver:

  Förstår att du blev arg o irriterad på bristen av information. Det är inte okey att det inte sköts på ett korrekt sätt.
  Hoppas helgen blir fin för dig

  • Kraka skriver:

   Nu sägs det att det ”bara var ett rykte”. Då kan man ju undra om en arbetsgivare verkligen ska skrämma upp personalen på det sätt som gjordes.

   Tack! Ser fram mot en blandad helg med lagom sysslor och lagom nöjen och avkoppling.
   Ha en fin helg du också!

 5. Karoleen skriver:

  Aldrig kul med sånt på jobbet, man ska känna sig säker på jobbet och det är helt klart ledningens jobb att fixa det! Men pengar är tyvärr alldeles för ofta problemet… ha en bra helg!

 6. Paula skriver:

  Ojoj, har man tagit fast mannen ifråga än? Eller har han gett sig av för gott? Vilken rysare!
  Gunnar Wetterberg är mycket kunnig men jag har så svårt för hans sätt att prata! Jag stör mig på det så mycket så hans budskap nästan går förlorat…
  Hoppas nästa vecka blir en femma på richterskalan, hihi eller nåt

 7. Scylla skriver:

  Allt lät väldigt konstigt i rapporteringen runt den där ”bedragaren”. Jag undrade verkligen vad det var som hänt.

 8. Micke skriver:

  Lögner av det slaget är ju helt horribelt, in med väktare för sjutton, sen kan man ju önska att informationen hade varit utförlig och kommit ut direkt.

  Är väl ett par år sedan skolgården plötsligt var tom, man hade tömt den och lärarna vaktade vid dörrarna, polisen var på väg, det var då jag önskade att man haft ett typ av larm som gått ut till all personal, jag och många med mig visste ingenting om vad som hänt förrän senare.

  Ha en fin ledighet nu Kraka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *