Lång, lång dag

Hade jag gjort som jag tänkt från början och åkt till skolan och pluggat ett par timmar igår kväll kanske jag kunnat sova inatt. För jag sov inte många timmar. Gick upp redan kvart över fyra och var på skolan vid sju.

Pluggade i bibblan fram tills vi skulle börja klockan 10:00. Sedan hade vi en intensiv dag. Vi är ju bara två, K och jag. Så det blir väldigt intensivt. Men roligt och spännande.
Jag hade muntlig redovisning om Giuseppe Arkimboldo och hans målning Den trojanska hästen. Eller egentligen den kopia som man tror att han gjort förlagan till. Han är annars mest känd för sina porträtt med olika frukter och grönsaker.

På lunchrasten gick K och jag till samma restaurang som senast. Lite lagom med mat. Men jag drabbades av ”paltkoma” och var hur trött som helst på eftermiddagen. Kan ju bero på sömnbrist förstås…

Vi hade lektion sedan till 18:30. Sista timmen var jag ensam med läraren eftersom K var tvungen att gå eftersom hon skulle ha lektion i en annan kurs hon läser.

När vi slutat gick jag ner i källaren, där vi har en cafeteria, och kokade vatten och gjorde en kopp kaffe. Åt lite också eftersom jag hade mat i kylen. Sedan lyssnade jag på en föreläsning på nätet i lite drygt en timme. I min andra kurs jag läser.
Hade behövt gå upp och sätta mig i bibblan igen men jag orkade inte. Gick och hämtade bilen och åkte hem.

Katterna blev glada när jag kom och hälsade mig välkommen. De fick mjukmat och jag gjorde mig en kopp kaffe och tog fram några kakor. Nätdejtade sedan med en hund. Hunden Rex i den kanadensiska TV-serien Hudson & Rex.

Imorgon planerar jag fri sovning eftersom jag sedan ska jobba ett par nätter. Behöver både plugga och göra en del hushållssysslor samt fixa en del papper. Men jag måste betala av på sömnskulden först.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på Lång, lång dag

 1. Ingrid skriver:

  Hoppas att du ännu sover gott (09:35) så att du orkar jobba i natt!
  Kram, Ingrid

 2. znogge skriver:

  Vilken intensiv och lång dag, speciellt med tanke på att du inte sovit så mycket. Hoppas att du sov länge och bra i natt.

  Kram

  • Kraka skriver:

   Sov till halv tio och gick upp vid tio. Sitter med morgonkaffe nu och tar det lugnt ett tag till innan det är dags att ta tag i dagen.

   Kram

 3. Micke skriver:

  Oj, det var ett rejält schema det där, skönt med fri sovning då, välbehövligt.
  Saknar att plugga, det ger ju så mycket och är oftast riktigt roligt.

  Ha nu några fina arbetspass, ha det bäst Kraka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *