Omplanerad måndag

Det var inte tal om någon fri sovning på måndagsmorgonen. Det var pluggande och tvättstugan på programmet.

Medan jag drack kaffe och åt frukost ringde F. Han undrade om jag kunde vara hundvakt uppe hos honom. Han var i sin tur hundvakt, men behövde åka in till jobbet.Efentligen hade jag planer på lite av varje. Shopping på Stora Coop före tvättstugan och direkt efter åka till Uppsala. Men jag får alltid så mycket hjälp av honom så det kändes inte rätt att säga nej.

Efter lite hemmafixande packade jag ihop dator och det jag behövde och gick upp till honom. Satt där och pluggade och gick till tvättstugan emellanåt. Hade hoppats på att hinna till Uppsala om E, som är hundens ägare, skulle komma. Men de kom samtidigt F och E. Då var klockan mycket. För mycket. Jag sa åt F att göra kaffe och sedan fikade vi innan jag gick hem.

Åkte till Stora Coop i Rotebro och gjorde an massa inköp. Mest mjukmat och knäckebröd. Sedan hem. Var trött och tittade på playTV, tog ett skumbad och gick och la mig. Men inte kunde jag sova inte…

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

2 svar på Omplanerad måndag

 1. znogge skriver:

  Förstår att du inte ville säga nej för tjänster och gentjänster blir en självklarhet när man kan.

  Kram och god tisdag!

 2. Ingrid skriver:

  Det kan inte vara lätt att växla mellan dag- och nattsömn.
  Hoppas att du har en lugn och skön tisdag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *