Fem en fredag v. 41: Planering

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad står på agendan idag?
 2. Vad har du fått boka om i veckan?
 3. Vad vill du stryka i helgen?
 4. Vad har du på planeringsstadiet?
 5. Hur planerad är du vanligtvis?

 

 1. Idag fredag, stod först lite sömn efter nattjobb på agendan och sedan, mellan 18-20, en nybörjarkurs i släktforskning. Den står förresten på agendan som heldagar både lördag och söndag. Det är en intensiv weekendkurs. Plugga ska jag försöka hinna med också.
 2. Tror inte något bokats om den här veckan.
 3. Är nöjd med mina helgplaner och vill inte stryka något.
 4. Planerar en resa med F till Franska Guyana. Planerar också för arbete nästa år, då i första hand våren fram till sommaren. Har också planer på att inte jobba alls i december.
 5. Det är vissa saker jag har superkoll på och planerar i detalj. Sedan finns det saker som får ske spontant utan någon mer avancerad planering. Det beror helt på vad det är. Men jag har betydligt mer koll på tillvaron än vad jag gör intryck av att ha.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

8 svar på Fem en fredag v. 41: Planering

 1. Kina skriver:

  Släktforskning är så otroligt intressant. Och alla tankar om vad som hänt och varför gjorde att jag efter att jag släktforskat, gick en ”skriv ditt liv”-kurs. Sedan har jag skrivit ner delar av mitt liv, både för att det varit kul och givande, rent av lite terapeutiskt, men också för att barn och barnbarn ska veta lite om varifrån de kommer. Trevlig helg!

 2. Femman kanske stämmer på mig… 🙃

 3. it_is/Anette skriver:

  Roligt att läsa dina svar på veckans frågor. Inte jobba i december låter verkligen härligt, tänk om jag också kunde göra så 🙂 Ha en fin helg

 4. Znogge skriver:

  Så roligt att planera inför en resa och att det äntligen kan bli av. Struktur är A och O för min del, i alla fall när det gäller grundläggande saker. Jag tycker det underlättar tillvaron helt enkelt. Att inte arbeta i december låter behagligt.

  Kram och god lördag!

 5. Janerik Sundh skriver:

  Franska Guyana, då dyker Papillon och Djävulsön upp i huvudet på mig. Den boken gjorde tydligen intryck på mig eftersom jag kom att tänka på den nu. Det måste vara 40 år sedan jag läste den. Spännande resmål tycker jag. Ha en skön helg!

 6. Ingrid skriver:

  Hur har det gått med planerna på en Gotlandsresa? Franska Guyana låter väldigt spänannde.
  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

 7. Paula skriver:

  Wow vilket resmål. Var tvungen att googla var det låg (rodnar) och läser att det trots sitt läge ingår i EU! Förstår att det har med ordet Franska att göra…Inte långt från Amazonas, eller, ja allt är ju relativt…
  Som du jobbar och sliter så låter det som en fantastisk resa att se fram emot!

 8. Pingback: Fem en fredag v. 42: Kultur - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *