Också ett slags fisketur

Fri sovning i morse. Kaffe, knäckemackor och lite Netflix. Några mindre städinsatser. Helt enkelt en lugn förmiddag.

Gjorde mig klar och gav mig iväg mot Huddinge. Skulle träffa ett gäng arbetskamrater från postop för att äta. Vi skulle ses klockan 17:00 på Casa Buongiorno Ristorante & Trattoria.

Jag kom ungefär en kvart före tillsammans med D. Sedan droppade de andra in lite vartefter.

Jag hade redan innan bestämt mig för fisk. Antingen laxplankan eller gösen. Men när jag kollade i menyn såg jag att gösen var stekt och jag hade velat ha kokt fisk. Det fick bli laxplankan.


Det var gott, men ingen sensation. Har ätit laxplankor som varit godare.

Jag beställde efterrätt också, Tiramisu. Den var riktigt god. Men jag borde nog avstått för jag kände mig så mätt efteråt och fortfarande.

Plötsligt skulle alla iväg och vi skyndade oss att betala. Jag hade tur och hann med ett tåg som skulle gå alldeles strax. Hade samma tur i bytet på T-centralen och kom hem förhållandevis snabbt.

Väl hemma rusade pojkarna emot mig och uttryckte glädje över att jag kom hem. Troligen hade de ställt in sig på en natt på tu-katt-tass. De trodde nog att jag åkt till jobbet. Katter är inte alltid så bra på klockan och förstår inte allt, bara nästan allt, man säger till dem.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Också ett slags fisketur

 1. Znogge skriver:

  Vilken bra och trevlig avslutning på söndagen! Djur och tidsbegrepp är en speciell kombination minst sagt. Våra hundar kan bli överlyckliga när jag varit ute och hämtat posten så då undrar man 😉 Sedan är ett varmt välkomnande aldrig fel!

  Kram och sov gott!

 2. Ingrid skriver:

  Kollade på restaurangen och gottade mig åt alla italienska rätter!
  Tiramisu kan vara gott om de är gjort på rätt sätt. Eva brukar säga att efter en riktigt maffig tiramisu är man vaken ett dygn.
  Klart att katterna välkomnade dig, de hade väl haft långsamt!
  Kram, Ingrid

 3. skogsnuvan skriver:

  Nej katter förstår inte allt men mer än vad man tror. Som idag när det snöar och snöar och snöar då går inte min katt ut utan kliver inte ur sängen utan att veta att det snöar men på något sätt känner han det på sig. Jag går inte heller ut mer än det jag måste och resan till pro-träff ställer jag in. Skitväder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *