Jopp hej di, jopp hej da

Är så där trött igen som jag var sista veckan innan jag började min treveckorsledighet i somras. Sedan tog det drygt två veckor innan jag återhämtat mig och då var det i stort sett dags att börja jobba igen. Nu gäller det att hålla ut en vecka till. Sedan är jag ledig en hel månad.

Sov länge imorse. Hade ingen lust att gå upp när jag vaknade, men släpade mig upp. Drack kaffe och fixade lite. Kollade med K om jag kunde komma över en stund. Hade ju hans present som han skulle haft i torsdags.

Drack kaffe hos K. Han hade köpt en massa nya kapslar till sin kapselmaskin och först drack jag ett svart kaffe men sedan ett som var smaksatt med pistage. Det var alldeles himmelskt gott. Smakade som en bakelse. Perfekt att ha som efterrätt.

På vägen hem stannade jag på kinarestaurangen och köpte minivårrullar och friterade räkor. Kanske onödig lyx, men jag kände att jag ville ha något riktigt gott.

Hemma åt jag och lyssnande på ljudbok tills det var dags att gå till tvättstugan. Tvättade fyra maskiner och pratade med H i Gävle under tiden.
Sopade golvet, men struntade i att våttorka. Är så trött på att behöva städa när det är så skitigt när man kommer till tvättstugan. Det är bra mycket renare nu än innan.

Satt en stund i köket och bara var innan jag gick och la mig. Imorgon börjar sista rycket inför min arbetsfria månad. Men det är mycket arbete kvar innan dess.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Jopp hej di, jopp hej da

  1. Ingrid skriver:

    Jag kan tänka mig att du ser fram mot den där arbetsfria månaden.
    Hoppas att måndagen avlöper väl.
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *