Min nya pojkvän

Minns ni när alla skulle ha en tamagotchi? En tamagotchi är en elektronisk leksak som fungerar som något levande som behöver uppmärksamhet, mat, lekas med och tas om hand. Jag minns hur ”alla” hade en sådan och bar omkring på. Dock har jag aldrig haft någon. Jag har haft riktiga husdjur, ett barn och dessutom ett arbete i vården så jag har aldrig saknat möjligheten att tillfredsställa mitt omvårdnadsbehov. Ensam känner jag mig i stort sett aldrig. Inte på det sättet i alla fall så jag skulle få för mig att leka med en liten pryl som behöver ständig passning.

Men nu har James blivit som en tamagotchi för mig. Jag bara måste se var han är, hur fort han rör sig och hur långt han har kvar till sitt mål L2. Har till och med lagt in en genväg på min mobil så jag kan klicka fram sidan där man kan följa honom.

 

*Lånad bild från internet

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

7 svar på Min nya pojkvän

 1. Ingrid skriver:

  Hoppas att han kommer att uppfylla förväntningarna!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, det får vi verkligen hoppas! Jag har så stora förväntningar och ser fram mot de första bilderna. Men de beräknas komma tidigast i sommar.

   Ha ett gott slut på året och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

   Kram

 2. znogge skriver:

  Det låter som en behändig pojkvän 😉

  Kram och välkomna hem igen!

 3. Micke skriver:

  Lägger in ett bokmärke här och följer jag med, spännande.
  Minns när jag köpte en tamagotchi till frugans dotter, vem tror du fick ”mata den” när hon var i skolan?
  Kul grej var det trots allt, men jag föredrar nog James. 😉

  Ha en fin kväll Kraka.

  • Kraka skriver:

   James är en lugn och bra pojkvän. Kräver inte så mycket. Nykter verkar han också vara. 🙂

   Ha en fin kväll du också!

 4. Pingback: Hemresan | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *