Bild 2 av 180 – Bredvid (28)

På vandrarhemmet där jag bor hänger två tavlor bredvid varann. Jag vet egentligen inte om jag tycker om dem eller inte, men de fascinerar mig.
De är lika varann, men tittar man noga ser man skillnaderna. Ja, det mest uppenbara ser man ju direkt förstås, de har olika färg. Men det finns mängder av detaljer som skiljer dem åt också. Inte minst huvudet till vänster i bilden väcker både obehagskänslor och nyfikenhet. Eftersom jag kommer att bo här länge, cirka 14 veckor, och ofta är i köket kommer jag att hinna fundera mycket över de två tavlorna.

Bilden ingår i 365 foton 2022 där jag deltar på halvfart med målet att publicera 180 foton.

Det här inlägget postades i 365 foton 2022. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bild 2 av 180 – Bredvid (28)

 1. Ingrid skriver:

  Vackra färger har de i alla fall och det där huvudet kan man ju fundera över.
  Ha en skön tisdag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, det är märkliga tavlor. Har upptäckt några människor i den gröna tavlan. Vita med huvuden som sticker upp över en av de kortare strecken.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *