Bild 3 av 180 – Vassaste kniven i lådan (eget tema)

Jag har bott på många vandrarhem under åren. I Sverige är vi bortskämda med välutrustade kök. Förresten har det inte funnits så mycket att klaga på utomlands heller, i alla fall inte på de ställen jag bott.
På det här vandrarhemmet finns det däremot mycket övrigt att önska vad gäller köket. Det finns i stort sett inget alls, enstaka tallrikar, ett endaste vinglas och ingen brödkniv. Den vassaste kniven i lådan är en vanlig bordskniv. Det finns bara en av dem också så den bor numera inne i mitt rum. Precis som vinglaset. Frågan är om de finns kvar när jag kommer tillbaka igen efter några lediga dagar…

 


Bilden ingår i 365 foton 2022 där jag deltar på halvfart med målet att publicera 180 foton.

Det här inlägget postades i 365 foton 2022. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bild 3 av 180 – Vassaste kniven i lådan (eget tema)

 1. znogge skriver:

  Inte för att jag har bott på så många vandrarhem men dem vi besökt har haft synnerligen välutrustade kök faktiskt. Vassa knivar är ingen självklarhet utomlands däremot brukar det alltid finnas vinglas. Du får kanske ta med dig några egna saker för vissa väsentligheter vill man inte vara utan.

  Kram

  • Kraka skriver:

   Jag har bott på många vandrarhem, både i Sverige och utomlands, och så här brukar det verkligen inte vara. Så ja, jag får ta med mig några nödvändiga husgeråd.
   Wifi:n orkar förresten inte heller med om det är många på nätet.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *