Ännu en kväll

Trots att jag vaknade före alarmet kände jag mig trött. Inte så att jag skulle behövt sova längre, men kroppen var trött. Benen värkte och jag kände av den jobbiga kvällen dagen innan.

Drack kaffe och lite senare gjorde jag en förstärkt frukost innan jag gav mig av till jobbet. Det regnade och jag saknade vårvädret från dagen innan. Men man kan väl inte räkna med vår i januari.

Idag fick jag vara på vanliga IVA och passet gick ganska fort. Det var nästan så jag glömde bort att nattpersonalen kommit och att jag skulle rapportera. Satt och pratade med undersköterskan jag delade patient med. Vi hade riktigt trevligt.

När jag gick hem hade det slutat regna för länge sedan och var minusgrader igen. Traskade på hemåt och kom hem rätt snabbt. Det var inte värre halt än att jag kunde gå ganska rask.

Hemma gjorde jag kaffe och åt ett par mackor. Lyssnade på ljudbok och bara njöt av att få ha fri sovning nästa morgon. Trots att det är enkla förhållanden och gemensamt kök och toalett/dusch trivs jag riktigt bra här på vandrarhemmet. Det är skönt att sätta sig i fåtöljen och bara vara.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ännu en kväll

 1. Znogge skriver:

  Så skönt att du trivs bra på vandrarhemmet. Köket hade jag gärna delat men egen toalett hade jag nog velat ha. Samtidigt så beror det ju på hur många som bor där. Misstänker att det inte är högsäsong…

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Så bra att det funkar med vandrarhemmet och att du trivs där. Det måste ju vara väldigt viktigt efter ett långt arbetspass.
  Hoppas att du har en skön torsdag!
  Kram Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *