Varför växer (vissa) män aldrig upp

Vaknade med så ont i ryggen att jag knappast kunde ta mig ur sängen. Men med mycket möda och stort besvär kom jag upp.
Sedan kom nästa grej. När jag kom ut i köket var det massor av smutsig disk, utspillda matvaror, smutsiga bord och hur skitigt som helst.
Jag skulle visserligen bara värma en kopp kaffe, men jag blev ärligt talat förbannad. Jag hade diskat och städat igår innan jag ens kunde börja laga middag och sedan diskat och städat efter mig. Nu var det megasuperskitigt. Igen!!
Jag blev precis så arg som var i rimlig proportion till händelsen. Överreagerade verkligen inte. Jag mailade till Hasse på Sjökanten och skrev vad jag tycker. Det är helt oacceptabelt att några beter sig som småbarn som förväntar sig att deras mamma ska städa upp efter dem.

Jag var så upprörd att jag unnade mig ett par timmar vila med film, kaffe och polkabollar. Det var ju ändå lördagsmorgon. Jag skulle jobba två nätter i helgen och behövde verkligen lite lugn och ro. Jag har bott på så många vandrarhem under åren. Både när jag arbetat och när jag varit på resor. Det här är värre än värst.

Eftermiddagen flöt på. Det var riktigt uselt väder och jag kom aldrig ut för att få luft. Men jag pluggade i alla fall en stund.

Någon städade upp lite av det som var utspillt. Men inte allt. Dessutom står det mat i grytorna som killarna använder som förvaringskärl. Alltså kan ingen annan laga mat. Jag åt två polkabollar igår. På jobbet hann jag inte äta förrän klockan 03. Fan vad trött jag blir!

Natten var intensiv. Minst sagt. Det hände massor av akuta saker som jag tyvärr inte kan berätta om.

När jag gick hem blåste det jättemycket. Längtade verkligen hem och det ska bli skönt att sova. Om jag orkar ska jag ta vägen förbi MacD på vägen till jobbet.Kökert serlikadant ut idag som igår. Suck!

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

3 svar på Varför växer (vissa) män aldrig upp

 1. Znogge skriver:

  Men vad är det för fel på folk? Det borde vara en självklarhet att man lämnar ett gemensamt kök rent och allt diskat så att nästa kan laga mat. Vad säger ledningen om det?

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Så trist att det kommit en massa slarviga karlar till vandrarhemmet. Det har annars låtit på dig som om du trivts rätt bra där. Hoppas att den där Hasse kan ta dem i upptuktelse.
  Hoppas att natten blir lugn!
  Kram, Ingrid

 3. Pingback: Så blev det då äntligen måndag | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *