Lunch i trevligt sällskap

Alarmet väckte mig och jag kom upp skapligt tidigt. Jag pluggade i flera timmar fram tills det var dags att åka till Sundbyberg och träffa K. Vi skulle äta en sen lunch.

Restaurangen vi skulle gå till visade sig ha stängt på eftermiddagar. Det hade vi missat. Istället gick vi till kinarestaurangen en bit bort, den som är en av mina favoriter.

Jag åt en rätt med scampi. Den var väldigt stark, men god. Det var tur att jag hade en stor öl. Hade tänkt mig en liten, men de hade bara stora TsingTao.

Vi satt ganska länge och pratade, faktiskt längre än jag förväntade mig. K har nästan alltid bråttom. Av ingen anledning alls.

Han bjöd dessutom hem mig för att dricka pistagekaffe. Han hade även ett kaffe med choklad och apelsin som var överraskande gott. Smakade som flytande romerska bågar med chokladsmak.

Till sist tog jag T-banan hem. Det är lite bökigt att åka till Sundbyberg eftersom man måste byta linje i Västra skogen. Men jag kom hem till sist.

Väl hemma insåg jag att jag behövde tupplura lite. Sov en stund och gick upp när F ringde för att vi skulle shoppa.

Vi åkte till Rotebro idag och där var också utplockat i hyllorna. Men jag hittade lite konserver till min prephylla. Men min huvudsakliga shopping bestod av mjukmat till kattpojkarna. Förhoppningsvis räcker det ett tag. Möjligen köper jag lite mer nästa gång jag är i en affär. Har beställt torrfoder också idag och fått meddelande om att det är på väg.

Mina planer för kvällen är att sova tidigt och gå upp ännu tidigare imorgon. Behöver både plugga inför fredagen och fixa till en del här hemma.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lunch i trevligt sällskap

  1. Znogge skriver:

    Trevliga dagar i trevlig sällskap. Skönt med lite ledighet tänker jag.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *