Tisdagen blev inte alls som jag tänkt mig

Precis som jag misstänkte så vaknade jag tidigt. Tolv minuter i fyra, men jag gick inte upp förrän kvart över. Sedan det vanliga med kaffe och några skorpor. Ljudbok en stund.

Som vanligt var det kallt inne och jag försökte värma mig med ett bad. Vilade lite sedan och när jag gick upp för andra gången plockade jag ihop min tvätt.

Stannade i tvättstugan tills det var dags att torka tvätten. Hade en bok med och pluggade. Sedan gick jag in och vilade en stund i varmt vatten. Frös så jag hackade tänder.

Hämtade tvätten och städade tvättstugan. Sedan hade jag tänkt ta en tupplur. Men bestämde mig för att äta något istället. Det pågår en stor brand i närheten och den bara växer. Man säger att bebyggelsen i Husby är hotad. Men jag antar att de säger till när det är dags att evakuera. Sova kan jag ju i alla fall inte göra.

La mig och lyssnade på ljudbok. Slumrade lite av och till. Läste nyss att man fått ordning på den där stora elden men att man behövde säkerställa att den inte blossar upp igen.

Vid 19:30-tiden gick jag upp och gjorde kaffe. Kollade febern och hade 38,1. Men jag misstänker att jag haft en bra bit över 39 tidigare på dagen. Mår betydligt bättre nu.
Det här är ju ingen biverkning, det är en reaktion som tyder på att kroppen tillverkar antikroppar. Tror många som blir så här dåliga efter vaccinationer får för sig att det är biverkningar. Biverkningar är något helt annat är en feberreaktion. Den är mer ett kvitto på att vaccinationen ”tagit”.

Kollade lite playTV innan jag bäddade ner mig. Iorgon måstte jag arbeta.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tisdagen blev inte alls som jag tänkt mig

 1. znogge skriver:

  Jo men visst är det gott tecken att få feber för då vet man att vaccinet jobbar som det ska! Det var väl därför du frös så pass mycket som du gjorde. Hoppas att nattsömnen blir behaglig ändå.

  Kram och god kväll!

 2. Ingrid skriver:

  Jag kände bara av den första sprutan, sen blev det ingen reaktion alls.
  Hoppas att du känner dig piggare i morgon och att du får sova gott i natt.
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *