Tog bort ett par brickor ur spelet

Just nu känns livet som ett 15-spel. Ni vet ett sådant där man flyttar brickor för att få dem i ordning. Om man läser på om spelet får man veta att om man tar bort två brickor så kan man inte få spelet att gå ut. Men jag tror ju inte att det gäller livet. Därför flyttade jag några brickor, tog bort dem från maj, och la in dem i juni. Bokade helt enkelt om några saker. Jag flyttade också på något i maj till senare och genast känns det som att mitt ”spel” ska kunna gå ut.

Jag pluggade till sent på måndagen och hann inte ens sova fyra timmar. Eller jo, det gjorde jag nog om man rundar av siffrorna. Aktivitetsappen sa att jag sovit 3 timmar och 59 minuter.

Jag gick upp och fixade med några saker och åkte sedan till Uppsala för en studiedag. En dag som blev riktigt bra. Trots att jag var trött.

Efter skolan åkte jag först till IKEA för att köpa en liten sak som jag tror kan underlätta för mig. Men sedan åkte jag direkt hem.

La mig i badet och slappnade av. Tvättade håret och tog sedan på mig pyjamasen. Satte mig i min schäslong och, just det, pluggade. Flyttade sedan ut i köket och fortsatte plugga. Klockan blev mycket även denna kväll. Men jag la mig före midnatt.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tog bort ett par brickor ur spelet

 1. znogge skriver:

  Jo det gäller att brickorna hamnar rätt. Har man möjlighet att flytta om några så kan det bli en bättre upplösning. Förvisso behöver vi sova mindre med stigande ålder men det finns gränser tycker jag…

  Ha en fin onsdag!

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Så bra att det gick att stuva om bland brickorna så att det blev en bättre lösning för dig.
  Jag kommer sällan i säng före elva, men jag kan ju faktiskt sova så länge jag vill, om den det inte vore för den där Luther som sitter på huvudkudden och viskar ”gå upp! gå upp!”
  Ha en fin onsdag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *