Två kvällar på jobbet

Onsdag

Förmiddagen gick snabbt. Gjorde min lunchlåda och hämtade sedan bilen och körde upp den framför F:s port. Han skulle bära upp några lådor mjukmat åt katterna. Sedan åkte jag i förväg till MacD där vi åt frukost tillsammans. Sedan var det dags för oss att åka till respektive jobb.

Eftermiddagen gick bra och jag hade fullt upp så tiden gick snabbt. Rapporterade till nattkollegan och sedan åkte jag hem.

Pluggade en stund medan jag drack både kaffe och vin. Sedan blev det sovdags. Eller blev, det hade det väl varit en bra stund innan jag gick och la mig.

 

Torsdag

Lyckades försova mig en timme och hann inte fixa någon lunchlåda. Istället stannade jag till vid Stora Coop i Uppsala och köpte en färdigmat, kålpudding.

Eftermiddagen blev lite långdragen. Min patient behövde inte så mycket av min profession så jag hjälpte till med lite av varje för att få tiden att gå. Lite dramatik på slutet, men läget blev snabbt under kontroll.

Pratade med Fia i telefon på vägen till bilen och en stund till. Sedan raka vägen hem. Ljudbok, kaffe, mandelkubb och en stund för reflexion innan sovdags.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

3 svar på Två kvällar på jobbet

 1. Hannas krypin skriver:

  Blir nyfiken på vad du jobbar med? Själv jobbar jag som uska på sjukhuset här i stan.

 2. Znogge skriver:

  Två bra dagar får man väl säga.

  Önskar en fin fredag nu!

 3. Ingrid skriver:

  Kul att du också åt kålpudding igår. Det gjorde jag också och jag tog ut en så stor bit ur frysen, så den räcker i dag också.
  Ha en fin fredag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *