Det kunde varit värre

Skulle behövt åka till stugan och fixa. Men eftersom jag skulle få ett paket, en bok, levererad på eftermiddagen kunde jag inte lämna hemmet. Eller i vart fall inte åka långt bort.

Fixade lite småstädning, bar ut till återvinningen, sorterade och vek ren tvätt och pluggade. Har en skriftlig uppgift som måste vara inskickad på söndag 23:59. Jag blev nästan klar och behöver nog bara så där två eller tre timmar till.

Kände mig hungrig och tänkte att jag skulle hinna till IKEA och äta deras fisk. På vägen hämtade jag upp Crazy Cat, ett vin jag beställt, och insåg att någon mat på IKEA skulle det inte bli. Tiden var alltför knapp.

Istället tog jag vägen förbi Cirkel K i Akalla och köpte en tunnbrödsrulle. Satt i bilen och åt den innan jag åkte hem och parkerade i garaget.

När jag kom hem gick jag ut och väntade på min leverans. Jag kunde följa tidsplanen på mobilen nästan minut för minut. Kan ni tänka er, han kom verkligen på minuten. Så perfekt. Dessutom blev han glad att jag gått ut på vändplanen och mötte upp. Han sparade säkert minst fem minuter på det och kunde köra vidare till nästa leverans.

Sedan gick jag in och gjorde fredagskväll. Tittade lite på playTV, drack ett glas rött och bestämde mig för att sova tidigt. Möjligen skulle jag klara att ligga ner vid 22:00 som min sömnapp vill att man ska göra.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Det kunde varit värre

 1. Ingrid skriver:

  Nu är klockan 22.20 så jag hoppas att du sover gott nu.
  Ha en fin pingst!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag släckte lampan ungefär en kvart efter tio och somnade rätt snabbt. Appen säger att jag somnade 22:34.

   Tack! Hoppas du också får en fin pingst. Jag måste städa i stugan idag, L ska komma ikväll och vara hos mig några dagar. Det ska bli så trevligt. Enligt yr.no så räknar de i alla fall i dagsläget med finte väder. Men vi får väl se…

   Kram

 2. znogge skriver:

  Hoppas du kan sova i kapp lite nu för det kan säkert behövas. Läser ovan att du väntar besök. Så trevligt 😀

  Kram och god lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *