Blir så trött på stolligt folk

Dagen började på sedvanligt sätt. Tog det lugnt och gick sedan och hämtade den där vagnen.

Fick inte på hela lasset på en körning eftersom kvistarna spretar och det är svårt att fösa ihop dem utan att skada sig på hullingarna.

Precis när jag skulle köra började det regna och sedan kom flera rejäla skurar och det åskade ordentligt.

Efter att jag lastat av första lasset blev jag tvungen att söka skydd under taket på dansbanan. Fick sällskap av två grupper med hundar från ett hunddagis. Det var verkligen skyfall.

När det lugnat ner sig gick jag tillbaka till stugan och hämtade lass nummer två. Medan jag lastar kommer en bil inifrån området. Hon hade kunnat ta den andra utfarten men skulle promt ha mig till att flytta på mig. Jag frågade om hon verkligen menade allvar. Jodå jag skulle backa ut vagnen från området. Hon skulle fram. (Det finns 4 olika vägar ut från området det är bara stora lastbilar som måste ta just vägen förbi mig eftersom den är bredare. Personbilar kan ta alla andra vägar).
Till saken hör att vagnen är väldigt svårmanövrerad baklänges. Hon påstod att det var för svårt för henne att backa ner och ta den andra avfarten. Jag bara suckade och började vända vagnen för backa ut den tänkte jag inte göra. Hon blev irriterad för att det tog tid och sa att hon skulle hjälpa mig. Jag frågade varför hon inte tagit den andra vägen när hon såg mig stå där. Då säger hon att hon inte sett mig därifrån. Jag hoppas verkligen att hon ljög. För om hon verkligen inte såg mig därifrån, cirka 50 meter, så är hon en trafikfara! (Jodå jag har kollat en extra gång och man ser alldeles utmärkt därifrån om någon står med en stor vagn utanför min tomt).
Hon sa att hon minsann alltid fick flytta sig och det skulle jag också göra. Stolle! Det är väl för fan ingen tävling! Dessutom kan jag intyga att det aldrig hänt att någon enda bil, eller vagn, flyttat sig för mig under mina år här. Det är alltid jag som måste backa. Eller flytta på mig.
Det är anmärkningsvärt att hon påstod att hon inte skulle kunna backa eftersom det var för svårt och än mer anmärkningsvärt att hon påstod att hon inte såg mig förrän hon var helt nära. Hon hade en Hyundai av mindre modell och hur man backar sådana vet jag mycket väl. Är inne på min fjärde sedan sekelskiftet. Så nej, det går alldeles utmärkt att backa. Jag blev förbannad på allvar. Det finns så många otrevliga människor i den här föreningen. Som tar sig rätten att kränka andra och hävda sin rätt att ta för sig på andras (läs min) bekostnad. Jag blir så trött!

När jag kom in igen hängde jag de blöta kläderna på tork. Jag var verkligen helt genomblöt. Satte mig en stund i sängen och vilade medan jag tittade på fåglarna utanför. Det skulle kunna vara så bra här om det inte var för den lilla skara, en handfull, människor som ägnar sig åt att vara otrevliga mot utvalda personer. Enda trösten är väl att de har fler utvalda som de ger sig på.

Packade ihop diverse som skulle med hem. Sedan åkte jag och hamnade i bilkö. Pratade i telefon under vägen har ju inbyggd handsfree och något måste jag ju göra medan kön går i mellan 10 och 15 km i timmen.

Hade ett ärende i Barkarby, skulle hämta en nyckel. Passade på att dricka kaffe och äta en räkmacka på IKEA. Hade inte hunnit äta sedan de två ostmackorna på morgonen.

Hemma tog jag ett långt bad och tvättade mitt smutsiga hår. Så skönt! Packade inför morgondagen och lyssnade på ljudbok.

Träffade F lite senare och vi tog en fika på Max. Inte så många öppna ställen vid den tiden. Hade några saker jag ville diskutera med honom om. Alltså fler saker än galenskaperna jag utsattes för på förmiddagen.

När vi kom hem följde jag med honom upp och hälsade på mina kattpojkar. De verkade glada och nöjda med livet. Jag saknar dem, men just nu kan de inte vara med mig. I vart fall går det ingen nöd på dem.

Avslutade kvällen med att lyssna på bok tills jag somnade. Imorgon börjar jag jobba igen.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Blir så trött på stolligt folk

 1. Znogge skriver:

  Varför underlätta för andra när man kan jäklas i stället? Ibland blir man så trött på vissa människor. Det hade väl bara varit för henne att välja en annan väg ut. Suck säger jag…
  Hoppas det blir ett bra arbetspass nu.

  Kram

 2. irene skriver:

  Finns ju folk som tyvärr har körkort som inte KAN backa. Var väl en sån stjärna!!
  Kram från oss och hälsa ”pojkarna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *