Jobbig resa

Fortfarande när jag vaknade hade jag hemsk huvudvärk. Men det halsonda var borta. Det gjorde fortfarande ont i bihålorna, men det försvann under dagen.

Det var trots allt nödvändigt att kliva upp, packa ihop, städa och checka ut. Bar mina saker till bilen i två omgångar eftersom jag kände mig för svag för att bära allt.

Började med att åka till närmaste mack och köpa kaffe och en bulle. Precis som jag misstänkte så mådde jag bättre efter att fått lite att äta.

Sedan bar det av mot Stockholm. Men jag hann inte långt förrän min bil föreslog en paus. Den gör det genom att avläsa körmönstret och läsa av om man är trött. Jag stannade på nästa mack och slumrade lite i bilen.

Nästa stopp var i Norsholm där jag tankade. Sedan vidare till Stavsjö där jag åt lunch. Den här gången valde jag fiskfilén. Den var bättre än köttet jag åt senast, men de borde nog skaffa en ny kock. Hur som helst blev jag mätt.

Fortsatte resan och stannade vid Nyköpingsbro. Där sov jag en stund i bilen. Sedan åkte jag hem till stugan. Var helt matt och gick genast och la mig. Var väl hemma vid 16-tiden, eller lite tidigare.

Tillbringade mesta tiden i sängen. Drack kaffe, tittade på Ett fall för Vera, ett avsnitt av Morden i Helsingör, lyssnade på ljudbok, läste Platon och vilade kroppen. Pratade i telefon och drack mer kaffe.
Ute var det sol och himlen var alldeles blå. Men jag bestämde mig för att vila och återhämta mig. Imorgon är en annan dag.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Jobbig resa

 1. znogge skriver:

  Jobbigt att köra när man inte är helt i form men bra att du unnade dig att pausa.
  Hoppas du känner dig piggare i morgon.

  Kram

  • Kraka skriver:

   Ja, det var en jobbig resa. Men nu, strax efter midnatt, mår jag riktigt bra. Ska försöka sova lite så jag har någon nytta av morgondagen.

   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Hoppas att du fått sova gott och mår bättre i dag. Det lät verkligen som en jobbig bilresa.
  Ha en skön onsdag!
  Kram, Ingrid

 3. Ann-Christin skriver:

  Vila dig ordentligt. Jag var på kör övning i tisdags och på fredagen var jag trött och matt.Fick ett Mail att 7 av kör deltagarna var dåliga och två är testade positivt för covid.
  Köpte en covid test och även min var positiv. Trots fyra vaccinationer. Tur att jag har dem för jag är inte jättedålig. Men inte bra heller. Nog den nya varianten. Har ju arbetat med covid patienter i två år på övertid men nu var det så.
  Krya på dig/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *