Drivor av jordgubbar

Måndag och ny vecka. Förhoppningsvis en lugnare vecka än den som gått. Starten blev i alla fall lugn, lugnare än jag tänkt. Hade ont i nacken, huvudet och armarna. Faktiskt så ont i armarna att jag inte orkade använda dem. Men jag sov några timmar till och då var det som vanligt igen.

Satte mig ute med morgonkaffe, nästan förmiddagskaffe, och gick sedan in och hämtade den kvarvarande avokadon, som var helt okej, och Skagenröra. Det fick bli min lunch.

Gick iväg med lite till återvinningen och på vägen tillbaka fick jag veta en sak som gjorde mig väldigt upprörd. Kanske kommer jag att berätta om den vid senare tillfälle, men jag behöver kolla sanningshalten först eftersom andra personer kan råka illa ut om det bara är ett påhitt. Men saken är så absurd att jag har svårt att tro att den som berättade kan ha hittat på.

Kände att jag behövde åka iväg genast. Skulle ju ändå åka hem och shoppa några nödvändiga saker på vägen. Hade svårt att andas, så upprörd var jag.

Åkte till Bromma blocks och började med ett besök i Gallerian. Köpte några saker på Body Shop, några trosor på Lindex och gick sedan till Espresso House och drack en Mocca latte.

När jag fikat gick jag in på Stora Coop och köpte tårtbottnar, vispgrädde, jordgubbar, bröd och en bit Laphroaig Cheddar. Sedan åkte jag hem.

Började med att ta ett bad och tvätta håret. När jag klätt mig gjorde jag i ordning tårtan. Skulle träffa F klockan 18:00 och fika med honom och fira hans namnsdag. En tradition sedan hans första namnsdag. Alltid något med jordgubbar.

Vi hade namnsdagsfirandet uppe hos F för att jag skulle få tillfälle att prata med mina pojkar lite.

De har det så bra hemma hos F. Men jag saknar att ha dem med i stugan. Men på grund av allt strul med renoveringen kan jag inte ha dem här.

När vi fikat klart gick jag hem och plockade ihop några saker som skulle med till stugan. Sedan åkte jag hem. Från hemma till hemma.

Det regnade när jag närmade mig stugan. Men det var uppehåll när jag gick från bilen så jag slapp bli blöt.

Gjorde ett par ostmackor och satte mig i sängen och lyssnade på ljudbok.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Drivor av jordgubbar

 1. znogge skriver:

  Tack för påminnelsen! Gick just in i vardagsrummet och sade grattis till sonen som heter Fredrik som tredje namn. När barnen var små firade vi alltid med tårta för vi har klämt in fyra namnsdagar i fruntimmersveckan.

  Det lät intressant men jag förstår att du inget vill skriva innan sanningshalten är kontrollerad.

  Önskar en god kväll!

  Kram

  • Kraka skriver:

   Kan ju hinta om att det har med den där struliga renoveringen att göra. Men om det en granne berättade inte stämmer så kan det räknas som förtal om jag skriver det på en offentlig internetsida.

   God kväll du också!
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Avocado och skagenröra är verkligen en favoritlunch för min del.
  Vilken trevlig jordgubbstradition ni har!
  Kram, Ingrid

 3. Pingback: EFIT – Ett Foto I Timmen – 23 juli | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *