Tidig morgon och sen kväll

Vaknade redan strax före 4:00. Bestämde mig för att dricka kaffe och göra en tidig morgon. Inte för att jag fått så mycket gjort, men jag har i alla fall burit bort sopor och återvinning, samlat ihop en del gräs och annat och lagt i komposten, dammsugit, hämtat F efter jobbet, shoppat med honom på Stora Coop i Bromma blocks och köpt ett elredskap hos Classe.

På kvällen gjorde jag en biltur ut till Tyresö Brevik. Har inte varit därute sedan 1976. Det är så fint där vid havet. Ska ta bussen dit ut när jag har tid och promenera. En perfekt dagsvandring. Men just nu har jag knappast tid. Har saker planerade större delen av sommaren.

Började titta på nya avsnittet av Ett fall för Vera medan jag väntade på F som skulle ta hål i en av mina innerväggar. Vi skulle kolla vad som finns innanför eftersom det råder lite olika bud om vad väggen innehåller. Tråkigt nog fick vi våra, eller framför allt mina, misstankar bekräftade. Suck!

När F åkt fortsatte jag att titta på playTV och tittade klart på kommissarie Vera och hennes mordfall. Sedan var det sovdags inför morgondagen.

 

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tidig morgon och sen kväll

 1. Znogge skriver:

  Jobbigt när väggarna består av ”fel” material men nu vet ni i alla fall…

  Hoppas det blir en behaglig onsdag!

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Jag hr också sett några avsnitt av Vera, men ibland blir hon lite gnällig tycker jag, så jag varvar henne med Alba på Netflix.
  Hoppas att det ordnar sig med väggarna.
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *