Måndagsplaner med förhinder

Hade satt alarmet på 14:00, men blev väckt av telefonen 13:29. Helt okej, även om nog min konsultchef snabbt insåg att jag inte var mycket att prata med just då. Jag var helt enkelt inte riktigt vaken. Men jag tror att han mest ville kolla läget och säga att han skulle skriva in mitt höstschema i tidrapporteringssystemet.

Jag gick och la mig en liten stund igen, men det var nog fem, eller högst tio, minuter. Sedan gick jag upp, gjorde kaffe och klädde mig.

Pratade med H i telefon en stund för att kolla att det var bra med henne. Sedan åkte jag till Asecs. Jag hade planerat precis vad jag skulle titta på och också köpa en handduk eftersom jag glömt min hemma. Jag har hankat mig fram genom helgen med att torka mig med toapapper när jag tvättat mig. Det är verkligen inte optimalt.
Nu blev det ingen handduk, ingen fotoram och inget annat heller. Plötsligt skulle alla ut snabbt på grund av ”ett tekniskt fel”. Klart jag inte trodde på det utan var övertygad om att det var ett bomblarm. Senare fick jag veta att ett automatlarm löst ut. Det kunde de väl sagt från början. Transparens tack!

Gick till Espresso House och drack en kaffe och åt en bulle. Fick köa rätt länge eftersom jag inte var den enda som kommit på idén att fika.

När jag fikat gick jag runt lite och tittade på några saker, men jag hade kommit av mig helt. I vart fall gick jag till Arken Zoo för att köpa en present från katterna till F, som snart fyller år. Han hämtar sin pyttelilla tax bara ett par dagar tidigare. Jag hittade inte det jag tänkt, men köpte några andra saker istället.

Sedan gick jag och åt på Chop chop som ligger alldeles bredvid. Man hade ett annat utbud än man har i både Eskilstuna och Stockholm och jag blev först lite besviken. Men jag hittade mat jag ville ha till sist. Orange chicken med ris.

Stor portion, men det var jag beredd på och hade förberett mig med att ta med en matlåda.

Snabbt hamnade hälften av maten i lådan innan jag började äta. Den blir bra imorgon innan jag åker. Åker jag riktigt tidigt äter jag den utefter vägen.
H i Gävle ringde och vi bestämde att ses i december. Det finns helt enkelt inte tid innan dess. Mest beroende på att jag ska jobba i Jönköping.

Måste erkänna att jag inte orkade företa mig något mer och gick inte in på Asecs igen. Åkte tillbaka till vandrarhemmet istället.

Kollade lite playTV, lyssnade klart en ljudbok och gjorde några planeringar för veckan.

Ska inte glömma att ge Internationella kattdagen en tanke. Den skulle givetvis ha firats om jag varit hemma hos katterna.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

3 svar på Måndagsplaner med förhinder

 1. Hannas krypin skriver:

  Ja, det hade ju inte varit så dumt att vara ärlig men frågan är om det kanske skapat mer panik. Eller jag vet inte. Smart att spara hälften av maten i en medhavd matlåda.

 2. Ingrid skriver:

  Att ta med en matlåda tycker jag var riktigt smart. Så borde jag göra, för när jag äter ute är portionerna nästan alltid för stora och det känns pinsamt att inte äta upp.
  I Täby centrum har jag varit med om att restaurangen vi satt på helt plötsligt utrymdes, men då var det ett brandlarm som löst ut.
  Ha en fin tisdag!
  Kram, Ingrid

 3. Micke skriver:

  Man borde nog ha med sig någonting att få med sig resterna i, smart faktiskt.
  Lite osis att larmet löste ut där, så hade vi ofta på jobbet under några år, kidzen tryckte på larmknappen.
  Mycket pengar som försvann där i onödan.

  Ha det så fint Kraka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *