Knappt 2½ vecka kvar av min stugsommar

Skulle gått upp tidigt, men på grund av att det blev sent igår bestämde jag mig för att sova vidare och ha fri sovning.

Efter morgonkaffe och två knäckemackor ägnade jag mig åt filosofi någon timme. Sedan la jag in höstens schema i kalendern och en massa räkningar på internetbanken.

Fortsatte med filosofiläsande och gjorde en del ärenden inne på koloniområdet. Registrerade mig, via nätet, på de två första av höstens kurser.

Försökte vila, det gick inte så bra. Gjorde en sallad och satte mig ute, trots värmen, och åt den. Fixade sedan med lite av varje och plötsligt var jag sen.

Hade tänkt svänga in på Stora Coop och köpa nattlunch. Men det fick bli macken istälelt eftersom det går fortare. Men är minst dubbelt så dyrt.

Det blev en arbetsintensiv natt. Det rullade på, men det är inte optimalt när postop har IVA-patienter på grund av platsbrist.

Vid 02-tiden gick jag ut och åt min lunch i personalrummet. Jag föredrar Dafgårds köttbullar, men Findus fick duga eftersom det var det enda som fanns på macken. Ja, egentligen föredrar jag förstås mina egengjorda köttbullar. Men man kan ju inte få allt här i världen…

Jag klarade mig med blotta förskräckelsen från att få ännu en patient. Man rullade in hen precis när jag var klar att gå.

Innan jag åkte hem var jag på provtagningen och tog ett blodprov. Vi kommer inte åt Werlabs remisser i vårt system, annars hade jag kunnat ta provet på avdelningen. Jag fick vänta en dryg halvtimme, själva provet tog väl 3 minuter. Jag är extremt lättstucken.

Sedan gick jag till Espresso House och fikade. Cappuccino och till den köpte jag en croissant med ost och skinka.

Tog en sväng förbi apoteket och gick sedan och hämtade bilen och åkte till stugan. Gick och la mig i stort set genast. Klockan var mycket.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Knappt 2½ vecka kvar av min stugsommar

  1. znogge skriver:

    Ännu ett fullmatat dygn för dig. Så skönt att vara lättstucken för det är inte jag. Brukar bli en pärs…

    Kram och god kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *