Så har ännu en dag förflutit

Morgonen, innan jag sov, tittade jag på första avsnittet av Halv åtta hos mig som börjat för säsongen. Den började redan förra veckan, men det missade jag. Tur att man kan ta igen förlorade avsnitt på playTV.

Lika mycket som jag sov igår, lika lite sov jag idag. Vaknade efter 2 timmar och 1 minut. Ute sken solen och jag var sugen på kaffe.

När jag druckit kaffe klädde jag mig och gick ut. Hade några ärenden att göra och åkte därför först till Asecs.

Först IKEA. Behövde något slags bord till min laptop eftersom dte inte ens finns ett skrivbord i rummet. Köpte ett litet brickbord som kan fungera. Köpte även ljus, både vanliga och värmeljus.

På Cassels köpte jag två par långbyxor. Det är för kallt nu att ha de vadlånga byxorna. I morse var det bara 4 grader när jag lämnade sjukhuset. En del arbetskamrater hade behövt skrapa rutorna innan de åkte hemifrån.

Köpte schampo och balsam samt även handcreme. Drack en Moccalatte och gick vidare och köpte några saker på Classe och på Cubus. Sedan var det dags för Stora Coop. När jag var klar med alla inköpen var jag helt slut. Det var skönt att åka hem till vandrarhemmet.

När jag kom in bar jag in mina kassar, packade upp och märkte upp det som skulle in i frysen och bar ner det till köke

Satte mig med lite rött vin, cashewnötter och tända ljus. Behövde lite ledigt. Imorgon måste dagen struktureras upp ordentligt.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Så har ännu en dag förflutit

 1. znogge skriver:

  Är du helt säker på att det började redan förra veckan? Vad jag kan se så började det nu i måndags…
  Det var en hel du fick ordnat så då kan det vara skönt att koppla av lite på kvällen.

  Kram

  • Kraka skriver:

   Nej, jag är inte säker på någonting egentligen. Igår, när jag var trött efter jobbet, tyckte jag det såg ut att finnas en väldig massa avsnitt. Men idag ser jag att det är fyra för den här veckan och att nummer 5 är kommande. Ibland är det väldigt rörigt på playsidan med gamla avsnitt, aktuella avsnitt och kommande (som man inte kan se förrän det aktuella dygnet, men innan det visas i TV). Nu ska jag se avsnitt 2 till morgonkaffet, möjligen avsnitt 3 också. Sedan MÅSTE jag plugga inför morgondagens heldag i skolan.

   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Jag missade gårdagens avsnitt, men det går ju att se i efterhand, så det får jag roa mig med i kväll innan jag ser veckan slutavsnitt.
  Ha en fin torsdag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *