Nästan orörlig

Nej, helt orörlig har jag inte varit. Jag har gått ner och upp för trappen mellan rummet och köket flera gånger. För att göra kaffe, rosta bröd, göra lunch. Men i övrigt har jag mest suttit i fåtöljen och läst. Pluggat. Har även betalat lite räkningar, godkänt e-fakturor, beställt kurslitteratur och pratat i telefon. Det mest rörliga jag gjort på hela dagen är nog att tvätta håret och duscha.

 

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nästan orörlig

  1. znogge skriver:

    Sådana dagar behövs också.

    Kram och god kväll!

  2. Ingrid skriver:

    Det låter som om du haft en dag för återhämtning och det var väl inte helt fel.
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *