Varken bus eller godis

La mig tidigt på söndagskvällen. Till ingen nytta för jag kunde inte somna på flera timmar. När det var dags att gå upp för att åka och jobba hade jag bara sovit lite mer än 4 timmar.

Det var fullt på avdelningen och lite smårörigt. Men det gick ihop sig på slutet och jag kunde avsluta med att köra min patient till vårdavdelningen och rapportera. När jag var tillbaka på IVA var det dags för gröna korset, utvärderingen av dagen.

Efter jobbet åkte jag till IKEA. Behövde några handdukar. Behövde köpa nya köttbullar också, men jag orkade inte gå in i Asces centrum och bort till Stora Coop så det fick bli IKEA:s köttbullar. Fikade där också av samma anledning. Jag var trött.


Åkte hem till mitt rum och satte mig i fåtöljen och vilade med ljudbok. Fixade några dokument som behövde skickas med mail, men mer fick jag inte gjort. Behövde ladda inför resten av veckan. Något bus eller godis var inte att tänka på, nöjde mig med lugn och ro.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

5 svar på Varken bus eller godis

 1. znogge skriver:

  Lugn och ro var nog precis vad du behövde. Här har det inte blivit bus eller godis heller. Fast förresten, bus med flickorna blev det men det var ju annat bus.

  Kram och god kväll!

 2. Ingrid skriver:

  Här var det några besök igår kväll, men jag har tittöga i dörren så jag öppnade inte när jag såg vilka det var som ringde på. Jag hade inget godis hemma, så det fanns ju ingen anledning att öppna.
  Ha en lugn fortsättning på jobbpasset!
  Kram,, Ingrid

 3. Anna i Portugal skriver:

  Jag var till IKEA oxå nyligen för att bl.a. köpa handdukar Men 50×70 fanns inte, kanske inte ett standardmått i PT.

 4. Anna i Portugal skriver:

  Behövde också köpa handdukar, men här på IKEA i PT hade de inte storleken 50×70 som jag behövde. Inte heller har vi något bus här 🙂

 5. Pingback: Ruschig start på veckan | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *