Sluttampen och en början

Efter helgen i Stojby var det dags för de två sista dagarna på jobbet. Jag skulle jobba en dag och sedan en kväll. Men på måndagen fick jag frågan om jag kunde jobba natten mot tisdagen istället för tisdagskvällen. Efter lite funderande och även en förfrågan till vandrarhemmet om jag kunde stanna ytterligare ett dygn. Jag skulle ju checkat ut på tisdagsmorgonen före jobbet. Nu behövde jag mer tid så jag skulle hinna sova. Allt ordnades och vid 16-tiden åkte jag hem för att sova och sedan återvända till jobbet klockan 21:00. Inte helt optimalt, men faktiskt bättre än att jobba kvällen och sedan köra till Stockholm direkt.

På tisdagen sov jag till klockan 13:00. Eller skulle gjort, för jag vaknade 12:30. Sedan packade och städade jag. Bar ut till bilen och gick till receptionen och betalade för mitt extra dygn. Som ju egentligen bara var några timmar. För stanna till nästa dag var inget alternativ. Jag skulle ha en skoldag i Uppsala på onsdagen.

När jag kom hem bar jag in saker från bilen men orkade inte ta in allt. Resten tog jag in på morgonen innan jag åkte till Uppsala.

Det där med att hinna sova verkar inte vara en av mina superkrafter. Det blev 4 timmar och 13 minuter tills jag var tvungen att gå upp.

Dagen i Uppsala var bra, men när jag kom hem på eftermiddagen var jag trött. La mig i skumbad och låg länge. Slumrade lite och blev tvungen att backa ljudboken.

Nu ska jag i alla fall satsa på sömn. Men först en kopp kaffe. Det är skönt att vara hemmahemma och ännu skönare att vara arbetsfri ett längre tag. Jag har planerat för pluggande, städande och en hel del trevligheter. Så har jag ju resan att se fram mot…

Det här inlägget postades i En arbetsfi månad 2022, Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sluttampen och en början

 1. znogge skriver:

  Välkommen hem till hemhemma. Kan tänka mig att det känns skönt med en längre ledighet och dessutom att ha en resa att se fram emot.

  Kram och god kväll!

  • Kraka skriver:

   Tack!
   Ja, det känns skönt att vara hemmahemma ett tag. Ska bli skönt också att hinna med det plugg jag ligger efter med och städa/sortera lite här. Har också planerat in en hel del trevligheter under december. Resan ser jag verkligen fram mot.
   Kram

 2. Anna i Portugal skriver:

  Blir roligt att få följa dig en månad utan jobb, att få se hur du prioriterar då 🙂

 3. Ingrid skriver:

  Jag förstår att det är skönt att vara hemma igen efter att ha bott på vandrarhemmet med en massa stökiga polacker.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *