Blandad dag, men mest vila

Trots fri sovning vaknade jag tidigt, före sju. Tänkte att det var för tidigt och att jag skulel sova en stund till, men sedan bestämde jag mig för att ändå gå upp och kanske satsa på en tupplur senare.

Drack kaffe och senare både juice och drickyoghurt. Även en kopp te slank ner innan jag klädde mig för att ge mig ut. Under tiden läste jag nyhetssajter och lyssnade på två avsnitt av Filosofiska rummet.

Klädde mig och åkte iväg för att först lämna till återvinningen. Bilen var helt nerisad och det var glashalt på parkeringen. Det var precis lika halt vid återvinningskärlden.

När jag sorterat upp allt åkte jag till Asecs.Jag stannade till vid några affärer som ligger utanför inomhuscentrumet. Kollade runt lite och köpte slutligen långkalsonger på Jula. Det medföljde en undertröja också.

Sedan parkerade jag om bilen och ställde mig på IKEA:s parkering. Där får man i alla fall stå så länge affären är öppen. Hade tänkt dricka en kopp kaffe och äta lite mjukglass, men deras glassmaskin var trasig så det blev inget.

Gick istället till Espresso House och drack en Mocca latte. Var sedan och köpte några småsaker jag behövde och nya träningskläder i en färg jag ville ha. Sedan var det dags att återvända hem till Norrahammar.

När jag kom hem satte jag mig och lyssnade klart på boken. Sedan gjorde jag en kopp te och började läsa.

L ringde och vi pratade tills det var dags för mig att koppla upp mig på ett styrelsemöte. Blev ett bra möte. när det var klart gjorde jag en kopp kaffe och satte på ljudboken igen.
Satte alarmet också, och kollade noga att det blev rätt.

Det här inlägget postades i Jönköping, Livet, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

4 svar på Blandad dag, men mest vila

 1. Ingrid skriver:

  Så skönt att du unnade dig en vilodag, men efter tandläkarbesöket var det nog helt rätt att ta det lite lugnt.
  Ha en fin tredag!
  Kram

 2. Znogge skriver:

  Det lät som en bra och behaglig dag som bjöd på lite återhämtning.
  Halkan är inte rolig men tack och lov så har vi sluppit den ett bra tag nu.

  Önskar en god fredag!

  Kram

  • Kraka skriver:

   Det är lite obehagligt med halkan. Speciellt i mörkret när jag jobbar sent och inte riktigt ser marken.

   Ha en fin söndag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *