Vem har sagt att man måste ha mys bara för att det är fredag

Vaknade ganska exakt klockan 9:00. Av det fina, soliga vädret igår synten inga spår. Det var igenmulet. Tänkte att det väl var typiskt. Hade tänkt promenera på dagen och få lite lantluft före jobbet. Men det blåser alldeles hemskt också.

Gick ner i köket och gjorde kaffe och rostade två mackor. Sedan upp på rummet och satte mig vid datorn. En stund playTV piggar alltid upp. 🙂

Förmiddagen gick åt till att dricka kaffe i flera omgångar, se playTV, läsa och fundera. Ute var det grått, blåste och regnade.

När jag äntligen tittat klart på avsnitt 2 av Grace gick jag och la mig för en tupplur som förberedelse till natten. Det hade tagit en väldigt lång tid att titta på det där avsnittet eftersom jag hela tiden pausade och gjorde annat.

Jag sov i 29 minuter, men låg i alla fall i sängen 1½ timme. Det är hopplöst att sova före jag börjar jobba. Efter och mellan jobbpassen sover jag hur bra som helst.

Gick upp och gjorde först kaffe och åt ett par knäckemackor. Sedan la jag färg i håret och tittade på sista avsnittet av Grace. Duschade, tvättade håret och tittade klart. Ute höll det på att skymma.

Pratade med F på Whatsapp. Han och djuren mådde bra. Saknar mina katter så mycket när jag är borta. Ja, jag saknar förstås F också, men honom kan jag ju prata med.

Så blev det dags att plocka ihop och åka till jobbet…

Det här inlägget postades i Livet, Ljungby, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

5 svar på Vem har sagt att man måste ha mys bara för att det är fredag

 1. znogge skriver:

  Då hoppas jag att du får en bra arbetsnatt!
  Förstår att du saknar katterna men det måste kännas tryggt att veta att de har det bra.

  Kram

  • Kraka skriver:

   Tack!
   Ja, de trivs jättebra hos F och är komisar med Snufflan. Speciellt Orvar och Snufflan är bra lekkamrater.
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Jag ska väl inte diskutera sömn med dig som är proffs på att sova när som helst, men jag läste för ett tag sedan om en utredning som visat att det inte går att sova i förväg.
  Hoppas att du får en lugn jobbnatt!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Haha… Nej, man kan inte sova i förväg om man med förväg menar att ackumulera sömn. Men när jag talar om att sova före så menar jag att om jag sover några timmar före jobbet så innebär ju det att jag har kortare tid jag behöver vara vaken innan jag får sova igen.

   Tack, natten var bra.

   Kram

 3. Anna i Portugal skriver:

  Svårt med nattarbete och sovvanorna. Men hoppas natten blev bra och att du sover gott nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *