Dagens Jetpackfråga – Vad gör dig mest orolig

Idag ställer Jetpack frågan Vad gör dig mest orolig?

Jag känner mig väldigt orolig för att Sverige har en inkompetent regering. I kristider behövs kompetens för att styra och manövrera ett land. Den kompetensen saknas totalt. Man är mest intresserad av att ”ha makten”. Vad man ska ha den till verkar de inte ha en aning om. Istället skämmer de ut Sverige i hela världen.

Det här inlägget postades i Jetpackfrågor, Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dagens Jetpackfråga – Vad gör dig mest orolig

 1. Ingrid skriver:

  Det var ord och inga visor!
  Ha en fin lördag.
  Kram, Ingrid

 2. Znogge skriver:

  Det är inget nytt alls! Flera mandatperioder tillbaka har alla varit väldigt maktfokuserade. I vår lilla kommun har M haft egen majoritet i evigheter men förlorade den i höstas vilket redan gynnat den politiska debatten, Men vad gjorde M då? Allierade sig med SD som de före valet inte ville ta i med tång. Sedan finns det väldigt många saker som oroar mig betydligt mer än vår regering. Dit räknar jag en misskött energipolitik och detta gängvåld som tillåtits växa till sig på grund av en flathet hos styrande. Utmärkta exempel och resultat finns i Danmark men varför se på goda exempel…
  Dessutom så oroar det mig att en vuxen man kan frias för att vissa inte vet vad snippa betyder.

  Kram och god lördag!

  • Kraka skriver:

   Det är väl lite samma sak. Regeringen har verklige schabblat bort energipolitiken. Hur är det ens möjligt att någon får ett elbidrag som motsvarar en förbrukning för mer än 50 normalstora villor? Dessutom är det ju fler som fått orimliga bidrag. Av dina och mina skattepengar.
   Gängkriminaliteten är också en sak de helt schabblat bort.
   Men det är oroande att de som sitter på makten visar upp sin brist på kompetens i en så orolig tid som vi har nu. Som det här med NATO till exempel. I tider av kris och oro måste man sitta still i båten och inte visa upp sin svaghet. Nog måste väl moderaterna ha någon medlem som är bättre än Kristersson? För att inte tala om de andra två pajasarna. Det är lite Ville och Valle och Viktor över dem. Om inte världsläget vore så oroligt och farligt så kunde man ju skrattat åt dem. Men just nu utsätter de Sverige för fara.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *