Fridfull söndag

Lyckades sova riktigt länge. Visserligen vaknade jag vid 7-tiden, men somnade sedan om. När jag väl gick upp gjorde jag kaffe och åt två rostade, mina sista av mjukbrödet. Marmeladen tog också slut.
Satte mig i matrummet bredvid köket och drack kaffe och lyssnade på ljudbok. Lite senare värme jag en matlåda, har överskott, och åt som lunch.

Efter maten och disken gick jag upp till mitt rum och pysslade med lite saker vid datorn. Laddade mitt aktivitetsband och funderade lite kring  ditten och datten.

Pluggade en stund, förbereder lite inför kommande kurser som börjar vecka 13. Det tar enormt mycket tid att läsa in all kurslitteratur och just nu har jag lite tid ”över”.
Pluggade etik, tittade på en bokrelease, Gud och andra orsaker,  med Ulf Jonsson och Christer Sturmark och gick sedan ner i köket för att göra mer kaffe och diska det jag hade kvar på rummet sedan igår.

Vilade sedan, men sov inte, och sedan var det plötsligt dags att åka till jobbet.

Det här inlägget postades i Livet, Ljungby, Mitt nya (arbets-)liv. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fridfull söndag

 1. Ingrid skriver:

  Det låter skönt med en fridfull söndag.
  Hoppas jobbnatten har varit lugn och att du sover gott nu. 9.39.
  Kram, Ingrid

 2. Znogge skriver:

  Det lät som en bra söndag. Ja, kurslitteraturen brukar vara synnerligen omfattande och jag minns speciellt från juristlinjen hur mycket vi skulle ta oss igenom. Det gällde att ha struktur och självdisciplin från dag ett kan jag säga! Helt ledig var man aldrig kände jag men samtidigt så är det givande att studera.

  Önskar en god måndag nu!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *