Dagens Jetpackfråga – Hemliga och önskade färdigheter

Idag ställer Jetpack frågan Vad är en hemlig färdighet eller förmåga du har eller önskar att du hade?

Jag kan lite av varje som folk inte vet att jag kan. Men något jag verkligen önskar att jag kunde, men inte kan, är att sjunga. Sjunga på riktigt alltså, inte i en sådan där alla kan sjunga-kör. För det har jag gjort, har till och med sjungit men Yvonne af Ugglas Alla kan sjunga kör i Konserthuset med kungen och drottningen som inbjudna gäster. Så det så!

Det här inlägget postades i Jetpackfrågor, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens Jetpackfråga – Hemliga och önskade färdigheter

  1. Anna i Portugal skriver:

    Jag önskar också jag kunde sjunga! Har inget gehör och kan inte alls hålla tonen. Men jag blir så glad av vacker sång så det hade ju varit fantastiskt om jag kunde sjunga och underhålla mig själv 🙂

  2. Ingrid skriver:

    Jag var rätt bra på att sjunga, men utvecklade inte den färdigheten, så det blev bara helt vanlig körsång under några år. Det var faktiskt rätt roligt och de gånger jag är i kyrkan klämmer jag i ordentligt i psalmerna.
    Ha en fin kväll!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *