Orkade (nästan) inte resa på mig

Hann inte med så mycket sömn innan jag behövde gå upp. Fyra timmar och tre kvart bara. Var så trött. Men upp kom jag och så småningom iväg mot Uppsala.

Klarblå himmel och 21 grader ute. Nu tror jag att våren kommit. Äntligen!

Det var en bra dag i skolan. På eftermiddagen var jag däremot så trött. När vi slutade blev jag sittande länge. Min lärare trodde att jag ville ha prata med honom, men jag orkade bara inte ställa mig upp. Insåg att jag behövde göra något åt detta.

Till sist gick jag i alla fall till bilen och åkte först och tankade. Annars hade jag inte kommit hem. Sedan en tur till Stora Coop. F behövde några saker, han är sjuk och förkyld. När jag nu ändå var i en affär köpte jag choklad som jag åt på hemvägen. Hade kaffe i en termosmugg. blev i alla fall så pass pigga att jag orkade köra hem.

Rusningstid och bilkö för att komma ut på E4:an

F och Snufflan kom ut och mötte mig utanför garaget. F fick sina saker och jag gick in. Satte mig i schäslongen och tittade på lite playTV. Kände mig helt utmattad och behövde vila.

Fortsatte och vila till strax efter midnatt då jag vaknade till. Bestämde mig för att det var rätt meningslöst att åka till stugan och att det fick göras på fredagsmorgonen istället. Jag har en tuff helg framför mig och behövde ladda. Inte minst behövde jag ladda med sömn.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

4 svar på Orkade (nästan) inte resa på mig

 1. Znogge skriver:

  Så trött är det inte rimligt att vara så mitt råd som amatör är att du måste vara mer rädd om dig själv. Vi har bara en av oss och är icke tjugofem längre. Hoppas att du kan koppla av nu och sova ordentligt så att du orkar med helgen.

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Jag fattar inte att du pressar dig så hårt! Det låter ju rent hälsovådligt att ta ut sig på det sättet som du gör.
  Du får vara lite rädd om dig!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Nu har jag sovit lite extra och känner mig på banan igen. Är nog kansek lite förkyld, F är ju sjuk och kan ha smittat mig. Annars är det pollensnuva och det blir man ju också trött av.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *