Fem en fredag v. 26: Till ända

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad var sist på din senaste inköpslista?
 2. Vad sa du senast att du aldrig kommer göra igen?
 3. Vilken tv-serie eller film såg du senast klart?
 4. Vad tog senast slut hos dig?
 5. Hur avslutar du ett samtal?

 

 1. Som tur var hade jag listan kvar, den jag skrev när jag skulle åka in till Malmö och göra diverse inköp. Sist på listan stod kattsand.
 2. Jobba på sommaren, utom möjligen på postop Huddinge. Sjukhusen hittar på så mycket sattyg som man tvingas delta i.
 3. Det var nog Tyst vittne. Men det kan ju komma fler säsonger.
 4. Vet inte. Det tar sällan slut saker eftersom jag köper när det är på väg att ta slut.
 5. Beror på vem jag pratar med. Kram! Tack! Hej då! Vi hörs! Ha det bra! Ta hand om dig! Var rädd om dig! Bara för att nämna några sätt.

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Fem en fredag v. 26: Till ända

 1. znogge skriver:

  Även jag avslutar ett samtal olika beroende på vem jag talar med men så är det säkert för alla.

  Kram och god kväll!

 2. Roligt att läsa andras svar här. Somliga är lika ens egna. Andra helt annorlunda.
  Nu ska jag läsa inlägget om Skånedagar – bor själv i Finland men besökte Skåne i maj och det är så fint där!

  • Kraka skriver:

   Ja, det är berikande att läsa hur andra tänker runt samma spörsmål.
   Skåne är fint! Bodde där 1984-1987.

 3. Ingrid skriver:

  Tyst vittne gillar jag och såg den nya säsongen på SVTPlay så fort den släpptes.
  Visst beror slutet på ett samtal helt på vem det är man talar med och beroende på situation. Jag känner igen och har säkert använt samtliga dina fraser.
  Ha en skön söndag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Nu har ju Morden i Midsomer kommit tillbaka. Lite av en mysdeckarserie. Inte alltför blodig, men med mord och mysterier.

   Funderar på vad den där skattmasen skulle sagt om jag avslutat med ”kram”… Nu sa jag faktiskt ”ha en trevlig semester” trots att jan gott kunde ha en dålig. Jag är så förundrad över dessa människor som inte känner till verkligheten som pågår runt omkring dem. Då menar jag inte att alla behöver ha expertkunskap om allt möjligt. Det har inte jag heller. Men att känna till att sjukhus har pågående verksamhet och att det därför arbetar människor där dygnet runt alla dagar i veckan tillhör verkligen basen i allmänbildningen. Han bad mig förklara detta noga för det tyckte han lät märkligt. Så det får jag formulera i skrift så till och med en skatteekonom kan förstå…

   Ha en fin söndag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *