Tistlar och seniortisdag

Hade fri sovning och vaknade till att det var både uppehåll och sol. Gjorde kaffe och gick ut och satte mig. Men oj vad det var kallt!

En av dem på området har en skylt med den här texten. Den är så sann!

Efter kaffet bar jag iväg både sopor och återvinningsförpackningar. Röjde lite kvistar som var i vägen och rensade tistlar. Mängder av tistlar. Men det finns fler. Förhoppningsvis hinner jag ta ett gäng av dem imorgon också.

Till min stora glädje börjar det komma tomatembryon på några av mina plantor.

Bytte om och åkte för att göra tisdagsinköp. Fem procent på tisdagar är inget jag vill missa i onödan. Hade en lång lista med mig.

Hade sett fram mot kaffe och en räkmacka. Det har man på tisdagar till ett förmånligt pris. Men alla mackorna var slut. Trots att jag var där ovanligt tidigt, tor inte klockan  var mer är 16:30. Brukar nog komma senare än så. Eller så har jag varit där tidigare de gånger jag fikat med räkmacka. Vem orkar hålla koll på sådant… Det fick bli korv med mos och räksallad till kaffet.

Gick sedan in och köpte det mesta på min lista. Hade tänkt köpa sushi, men bestämde mig för att köpa det nästa gång. Det är en superfärskvara och jag kände att jag nog inte skulle äta det idag.

Åkte hemhem och tog ett bad. Insåg att klockan var väldigt mycket när jag klev ur badkaret. Men det var nog inte så konstigt trots allt.

Plockade ihop saker efter en lista som jag också skrev igår och åkte sedan tillbaka till stugan.

Åt två mackor med prickig korv och drack lite läsk. Hade köpt ett par flaskor Aqua d’Or med jordgubb och hallon. En av mina favoriter.
Lyssnade klart på boken jag hade på gång och gjorde sedan lite kaffe. Hade köpt mazariner.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tistlar och seniortisdag

  1. Znogge skriver:

    Den skylten är verkligen mitt i prick för precis så är det. Så skönt att få undan en del i alla fall. Tyvärr är vädret allt annat än roligt nu och kallt är det dessutom. Känslan av sommar är verkligen långt borta nu tycker jag. Jag vill verkligen ha sol och värme igen!

    Kram och god onsdag!

  2. Hannas krypin skriver:

    Den skylten är väldigt sann. Ungefär som den här ”att städa när man har barn är som att skotta snö medan det fortfarande snöar”. Macka med prickig korv har jag inte ätit på flera år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *