Fem en fredag v. 27: Sommarfrågor II

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad är det längsta du reser i sommar?
 2. Hur spenderar du en regnig sommardag?
 3. Blir det någon spontan utflykt i sommar?
 4. Hur svalkar du dig på bästa sätt?
 5. Har du något smultronställe där du är nu?

 

 1. Jag har varit två gånger i London i juni. Dels när min vän Petter blev Licensed Lay Minister. Dels med F för att gå på konsert och se Tennacious D. Har svårt att tro att jag kommer att göra någon längre resa under sommaren. Däremot har jag två resor planerade i höst och troligen en Londonresa i december.
 2. Inomhus med böcker, ljudböcker och film.
 3. Beror på vad man menar med utflykt. Det finns inte så mycket utrymme för oplanerade aktiviteter den här sommaren. Men konserten i Storkyrkan idag var inte planerad, något jag bestämde mig för mitt på dagen idag. Det kan säkert hända igen att jag bestämmer något spontant.
 4. Sitter i skuggan.
 5. Stugan är mitt smultronställe.

Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fem en fredag v. 27: Sommarfrågor II

 1. znogge skriver:

  Du har ju nyligen rest två gånger så det passar väl bra att ha två resor inplanerade i höst i stället.
  Att ha en egen stuga måste vara ett smultronställe ja!

  Kram och god lördagskväll!

 2. Pingback: Fem en fredag v. 28: Ledigt - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *